2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 51 پست
میدونی تتو بدیش اینه ترمیم میخواد و کمرنگ میشه هاشور و اینا کلا من که پوستمم چربه فیبروز کردم 5 ماه ...

دقیقا بعدم قیافه رو مصنوعی میکنه
من که خودم تو اولین فرصت میخوام برم برا کاشت

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم ادم استرس داره دیگه برم حالا خوب شد ایشالا عکس میزارم براتون

ایشالله عزیزم
برو دلت قرص باشه کاشت ابرو عالیه اصلا میشه خود ابرو طبیعی  

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
کلینیک ساعی  هنوز دوماهه نمیتونم نظر بدم  ولی خیلی تعریفش رو شنیدم

کسیو از نزدیک دیدی؟

من جفت دخترخاله هام خیلی خوب شدن طبیعی یکیشون که کلا هیچی نداشت ابرو رو تاتوش کاشته خوبه واقعا خوابش چون طبیعی بود خوشم اومد پیجشم اکی بود آنیل ولی ساعیوو آترریسا و ایرانیانو فقط اسم و عکس دیدم ازشون فعلا قیمتاشوم بالاتر بود یکم

3 تومن؟ حتما کارشون خوب نیست من 7 تومن دادم

نه تو تخفیفن الان بعدم هرجا گرونتر باشه دلیل بر خوبی نیست که من ابروهامو رفتم فیبروز یه سالن معروف که نیوشا ضیغمیو اینا میرفتن تو الهیه الا بیوتی بعد دیدم اینستا رو ترکونده گفتم گرونتره حتما خوبه رفتم دو ماهم موادش نمونده گند زد دختره 

یک و ششصدم دادم پارسال در صورتیکه مامانم یه جا رفت با 800 عالی شد سر همینه میگم هرچی گرونه دلیل بر شاخ بودنش نیست

کسایی که شما دیدین روی تتوی قدیمی انجام داده بودن؟ تتو قدیمی دارم نمی‌دونم اول پاکش کنم یا روی همون ...

میشه رو تتو کاشت من دخترخالم رو تتوش کاشت کرده هیچی ابرو نداشت اینی که میگم

کسیو از نزدیک دیدی؟ من جفت دخترخاله هام خیلی خوب شدن طبیعی یکیشون که کلا هیچی نداشت ابرو رو تاتوش ک ...

عزیزم من خودم توی تخفیف عید کاشت کردم توی آنیل خیالت راحت باشه خوبه واقعا قیمتش خیلی خوبه نسبت به کار به این تمیزی ولی من 3 تومان دادم تو جشنواره

بازم قیمت دقیقشو بپرس مطمئن من از طریق همکارم که شوهر اونجا مو کاشته بود آشنا شدم رفتم و راضیم دیگه خودت انتخاب میکنی این تجربه منه 

البته من هزینش اطلا مهم نبود برام ولی خوب جایی رفتم که ارزون بود نسبت به بقیه و کار خوب

اگه انتخابتو کرد برو هرجا خوشت اومد ادم سختگیر بشه اصلا خوب نیس میشه قضیه دماغ من از3 تومان بود میخواستم برم تا الان با 18 تومان باید برم عمل انقدر سختگیر شدم و دنبال این دکتر اون دکتر

بله همون کلینیک ساعی 

من ساعی فقط لیزر انجا دادم که راضی نبودم الان فقط برا لیزر میرم آتریسا به خاطر دستگاه elight البته اگه همین آنیل داشته باشه این سری برا چکاب برم میرم همینجا قیمتش خوبه کارشم دیدم خوبه نزدیک خونمونم هست سر خیابونمون چرا الکی برم این ور اونور پول بیشتر بدم راهم دور باشه 

جدیدا از بوتاکسم خوشم اومده رفته بودم ابرومو بکارم دیدم خوب شدن شاید یه بوتاکسم زدم امسال کلا تصمیم گرفتم به خودم برسم تغیرای کوچیک و طبیعی

این کلینیکی که شما میگی رو اطلاع ندارم ولی خیلی تحقیق کردم کاشت ابرو واقعا بهترین روشه و خیلیم طبیعی ...

وای باورت نمیشه از شر ترمیم ابرو و مدادو اینا راحت شدم خیلی خوبه برین حتما هرجایی که خوشتون اومد کاشت معرکست