2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 51 پست
وای باورت نمیشه از شر ترمیم ابرو و مدادو اینا راحت شدم خیلی خوبه برین حتما هرجایی که خوشتون اومد کاش ...

مبارکت باشه عزیزم
اره واقعا باورت نمیشه مواد ابرو میبینم حالم بد میشه تا این حد!!
ایشالله منتظرم را ها باز بشه برم شیراز کاشت کنم

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا هر جا میری زیباتر بشی و حالت خوب باشه باهاش راضی باشی گلم

فدات شم عزیزم لطف داری
یه کلینیک تحقیق کردم اونجا کارشون خوبه قیمتاشم مناسب بود 4 و نیم میگیره دیگه گفتم برم شیراز

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
من ساعی فقط لیزر انجا دادم که راضی نبودم الان فقط برا لیزر میرم آتریسا به خاطر دستگاه elight البته ا ...

منم دقیا میخام همینکار رو انجام بدم یکم خط اخم و کمی فیلر زیر چشم نیاز دارم

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
راضی هستین؟ کجا انجام دادین؟

منم  میخوام بعد کلی تحقیق برم همین کلینیک آنیل  مامانم رو بردم خوب شد خودمم میرم همین یکی دو ماه پولمو اکی کنم و ولی کلا لایو و فیلم گذاشته بودن دیدم مطمئن شدم  چون عکس به تنهایی کافی نیست کلا فیلم مهمه یا  کار  رو زنده ببینی از نزدیک اینا برا من فاکتور مهمیه 

بازم ادم استرس داره دیگه برم حالا خوب شد ایشالا عکس میزارم براتون

عزیزم ابرو خیلی تو چهره تاثیر داره من خودم رفتم  پیش دکتر نیلفروش زاده خیلی خیلی ام خوب شده اصلا ابروهاش شاخ شاخی نشده  چند وقت پیش رفته بودم آرایشگاه ابروهامو واسه عید غدیر تمیز کنم ارایشگرم بهم گفت  اصلا بهت نمیاد که ابروهات کاشت باشه من فکر کردم طبیعیه و اینا...

کاشت ابرو یه کاریه که به نظرم نباید ریسک کرد حتما باید جای خوب رفت من کلی در موردش تحقیق کردم تا کلینیک دکتر نیلفروش زاده رو پیدا کردم بعدا فهمیدم خیلی از دوستامم رفتن پیش ایشون الان حدودا 7 ماهه انجام دادم خیلی طبیعیه من همیشه دلم یه نتیجه طبیعی میخواست خداروشکر خیلی  راضیم