2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 51 پست

من ابروهام تتو بود 10 سال... رفتم رنگ تتو اول بردم حدود یکسال پیش تو کلینیک نیلفروش زاده کاشت ابرو کردم ..اون حالت مصنوعی و نداره و انگارچند سال جوون تر شدم..میگن ابرو قاب چهرست دروغ نگفتن

برای کاشت موی همسرم و همچنین کاشت ابروی خودم به دکتر نیلفروش زاده مراجعه کردیم. ایشون اصن نیاز به تعریف ندارن. به نظرم وقت و هزینه تونو با رفتن به جاهای دیگه تلف نکنین. یه بار هزینه کنید و نتیجه خوب بگیرید. من خیلی راضیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشت ابرو اگه خوب انجام نشه اصلا طبیعی نیست ولی حالتی زخمت به صورت میده ... من خیلی گشتم تا یه جای خوب پیدا کنم برای کاشت ابرو و در نهایت رفتم  کلینیک جردن و دکتر نیلفروش راده برام کاشت ابرو انجام دادم .. هر سری که میرم آرایشگاه اصلا نیم فهمن که ابروهام کاشته از بس که طبیعیه 

منم پارسال پیش دکتر نیلفروش زاده تو کلینیک جردن کاشت ابرو انجام دادم و خیلی راضی ام از  ابروهای جدیدم اصلا ریزش نداره و خیلی ها میگفتن که بعد یه مدت خالی میشه خالی نشده.. البته من  از طریق برنامه دورهمی دکتر نیلفروش زاده رو شناختم واقعا دکتر خوبین و تیم خوبی داره کلینیک جردن ... می خوام انشالله قبل محرم بوتاکس انجام بدم

من باشم که هر جایی نمیرم بکارم یکی از همکارام کاشته الان مجبور شده که لیزر کنه کل ابروهاشو از بس که شرقی غربی در میاد ابروهاش و مث موکت شده. من که اصلا خوشم نیومد و با اینکه واقعا لازم داشتم دست نگه داشتم الان دنبال بهترین کلینیک کاشت ابرو تهران   هستم که کلینیک راما رو دیدم کاراشو و خیلی خوشم اومده