2777
2789
عنوان

چراپسرم همش میادتوخوابم معنیش چیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 44 پست
خدا روتوسفیدترکنه الهی..پ چرا گریم‌میگیره توخواب؟درحالی ک ده ساله فوت کرده واصلاوابسته بهش نبودم حتی ...

اینکه به خواب چ کسی بره و چی بگه دست خودش نیس 

باید اجازشو بهش بدن 

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به خواب چ کسی بره و چی بگه دست خودش نیس  باید اجازشو بهش بدن

اخه چرا سومین باره ک میگه من زندم؟؟ینی خدابهش اجازه داده ک بخوابم بیاد؟

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
عکس پروفایلت🙄

😃😍🙂🤪🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
واقعااااا😍😍😍😍😍اخه خیلی ناراحت ککنده میاد همونجور ک توسردخونه دیدمششش

ای وای سرد خونه هم رفتی چطور دلت اومد عزیزم...

من پسرم زنده بود ۱۰ دیقه بعد زایمان گفتن مرد شوهرم رفت دیدش اما من اصلا پاهام یاری نمیکرد اصلا مرده معلق بودم....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
خاستم ببینم باکدوم فرشته ۹ماه زندگی کردم

دختر ببخشدا تو دیوانه ای از خدا میخوام صبر وارامش بسیا ر بهت عنایت کنه...ان شالله خدا یه نی نی ناناز بزاره تو دلت....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
مرسی ازلطفت من دیوانم😐😐😐😐هرکی بخاد بچش ببینه دیوانس

عزیزم ببخشید منظوری نداشتم😔😔...میگم چون تو خاطرت میمونه همیشه بخاطر اون میگم...

خود من لحظه زایمان قشنگ یادمه وقتی دنیا اومد دست کوچولوشو رو سرش گرفت این لحظه رو تا اخرین نفسم یادم میمونه.🙁🙁🙁