2777
2789
عنوان

چراپسرم همش میادتوخوابم معنیش چیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 44 پست
😢😢غم آخرت باشه اباجی جونم..منم دخترخالم۱۵سالگی فوت کرد ۳باره ک ب خوابم میاد میگه من زندم خیبیییییی ...

اینکه میگه من زنده ام 

ینی جایگاه اخروی خوبی داره و راحته

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ناخودآگاهت درگیرشه حتی اگه بهش فک نکنی

مال منم بگواگ میدونی خدا خیرت بده ایشالا..دخترخالم ۱۵سالگی عمرشوداد ب شما ۳باره ک میادبه خوابم هی میگه من زندم ت خوابم شدیددددد گریم میگیره درحالی ک ۱۰سال پیش فوت کرده وابستع ودلبستشم اصلانبودم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
جاش خوبه اون دنیاکه گفته نمردم

واقعاااا؟خیروخوشی ببینی الهی...توخوابم شدیددددا گریم میگیره جوری ک ازتنگی نفس یهو ازخواب بیدارمیشم..حتی ب خواب پدرمادرشم نمیاد ۱۰سال پیش عمرشودادبشما

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
مال منم بگواگ میدونی خدا خیرت بده ایشالا..دخترخالم ۱۵سالگی عمرشوداد ب شما ۳باره ک میادبه خوابم هی می ...

عزیزم خدا رحمتش کنه .خیره ایشالا

نه راستش چیز تخصصی که نمیدونم بخوام بگم 

برای شادی روح رفتگان صلوات 🌺🌺🌺
اینکه میگه من زنده ام  ینی جایگاه اخروی خوبی داره و راحته

خدا روتوسفیدترکنه الهی..پ چرا گریم‌میگیره توخواب؟درحالی ک ده ساله فوت کرده واصلاوابسته بهش نبودم حتی میونه خوبیم باهم نداشتیم فقط ب خواب من میاد ب خواب خونوادش نمیاد

بمیرممممممممم من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدانکنه عزیزم😔😔انشاالله بازم بچه میاری،،دیگه تو فکر نرو❤❤❤

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم خدا رحمتش کنه .خیره ایشالا  نه راستش چیز تخصصی که نمیدونم بخوام بگم

خداعزیزاتو بیامرزه..مرسی خیرببینی ایشالا.سومین باره ک بخوابم میاد همین جمله رو میگه بعدشم شدیدا گریم میگیره