2777
2789
عنوان

چراپسرم همش میادتوخوابم معنیش چیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 44 پست
😢😢غم آخرت باشه اباجی جونم..منم دخترخالم۱۵سالگی فوت کرد ۳باره ک ب خوابم میاد میگه من زندم خیبیییییی ...

اینکه میگه من زنده ام 

ینی جایگاه اخروی خوبی داره و راحته

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ناخودآگاهت درگیرشه حتی اگه بهش فک نکنی

مال منم بگواگ میدونی خدا خیرت بده ایشالا..دخترخالم ۱۵سالگی عمرشوداد ب شما ۳باره ک میادبه خوابم هی میگه من زندم ت خوابم شدیددددد گریم میگیره درحالی ک ۱۰سال پیش فوت کرده وابستع ودلبستشم اصلانبودم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
جاش خوبه اون دنیاکه گفته نمردم

واقعاااا؟خیروخوشی ببینی الهی...توخوابم شدیددددا گریم میگیره جوری ک ازتنگی نفس یهو ازخواب بیدارمیشم..حتی ب خواب پدرمادرشم نمیاد ۱۰سال پیش عمرشودادبشما

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
مال منم بگواگ میدونی خدا خیرت بده ایشالا..دخترخالم ۱۵سالگی عمرشوداد ب شما ۳باره ک میادبه خوابم هی می ...

عزیزم خدا رحمتش کنه .خیره ایشالا

نه راستش چیز تخصصی که نمیدونم بخوام بگم 

برای شادی روح رفتگان صلوات 🌺🌺🌺
اینکه میگه من زنده ام  ینی جایگاه اخروی خوبی داره و راحته

خدا روتوسفیدترکنه الهی..پ چرا گریم‌میگیره توخواب؟درحالی ک ده ساله فوت کرده واصلاوابسته بهش نبودم حتی میونه خوبیم باهم نداشتیم فقط ب خواب من میاد ب خواب خونوادش نمیاد

بمیرممممممممم من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدانکنه عزیزم😔😔انشاالله بازم بچه میاری،،دیگه تو فکر نرو❤❤❤

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم خدا رحمتش کنه .خیره ایشالا  نه راستش چیز تخصصی که نمیدونم بخوام بگم

خداعزیزاتو بیامرزه..مرسی خیرببینی ایشالا.سومین باره ک بخوابم میاد همین جمله رو میگه بعدشم شدیدا گریم میگیره