2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5961 بازدید | 198 پست
با کارکردن وضع مالی کسی خوب نمیشه اینجا یا باید دزدو کلاهبردار باشی یا هوش اقتصادی بالا داشته باشی ک ...

چه حرفیه شوهر من توی نه سال زندگی با من از صفر شروع کردیم با دوتا بچه و خونه مستاجری الان یه میلیارد بیشتر سرکایشه همشم فقط با پول زور و بازو 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
عزیزم چطوری بذاریم تو بورس راهنمایی میکنی؟؟؟با چقد باید شرو کرد ؟

حداقل پونصد تومان

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطوری بذاریم تو بورس راهنمایی میکنی؟؟؟با چقد باید شرو کرد ؟

باید ی کارگزاری مطمین پیدا کنی  پول رو بدی دستش  من خودم  بلد نیستم  ولی شوهرم  پول گذاشته بورس  هر قدر دلت بخاد 1 ملیون  10 ملیون 100 ملیون  هر رقمی

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
حدعقل شوهرشون خیانت نمیکنه  کاشکی ارامش داشتم😔

والله یه عمو دارم از این ملیاردراکله گنده تو معدن ...کلی سهام داره کارخونه ماشین سنگین و...خونش بری هوش از سرت می پره اما در نهایت دو سال پیش متوجه شدیم منشیش تو تهران صیغه اش شده و بچه دار شده اومئ عقدش کرد زن دومش به چهره چهار پنج سال بزرگتر از دخترش نیست سن عددیشو نمی دونم

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
والا منم بی هواسم 😣  ای بابا پس دفع نشدهماتومت☹☹☹😣   ان شاالله این دفعه ی بارداری ...

چند وقت بعدش باردار شدی

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
توکلت با خدا باشه عزیزم من وقتی ازدواج نکرده بودم تو رفااااه کامل مادی بودم  خواستگار مثل مور ...

حرفات منو یاد اوایل زندگیم انداخت عزیزم  مطمئن باش همینطور امیدوار باشی و تلاش کنی قطعا به هدفتون میرسید. ما هم کم کم افتادیم رو دور و به امید خدا تا چندسال آینده بارمون رو میبندیم. گاماس گاماس  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
حرفات منو یاد اوایل زندگیم انداخت عزیزم   مطمئن باش همینطور امیدوار باشی و تلاش کنی قطعا به هد ...

ان شالله 💓

امیدوارم همه روز به روز پولشون پر پول تر و حال دلشون بهتر باشه❤️

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
ماه بعدش  البته تو اون قبلیه هیچی تشکیل نشده بود  بتام خیلی پایین بود...

مکه نمیگن سه ماه بعد باردار شید

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
ان شااللع خدا کنه همه چی درس شه

انشاءالله انشاءالله  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
مکه نمیگن سه ماه بعد باردار شید

خب شرایط فرق میکنه 

من بارداریم شیمیایی بود 

به رحمم هیچ اسیبی نرسیده بود که بخوام صبر کنم تقویت بشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
خب شرایط فرق میکنه  من بارداریم شیمیایی بود  به رحمم هیچ اسیبی نرسیده بود که بخوام صبر ک ...

الان چندماهته؟ بارداری دوم بچه مشکلی نداره عریزم؟ شما هماتوم و...نداشتی

شوهر خودم وضعش خیلی خوبه پدرشم همینطور پدر و مادرم سنی نداشتن و از دنیا رفتن و کلی خونه و مغازه و زمین جا گذاشتن با اینکه خیلی از لحاظ مالی توی رفاهم ولی دلم واسه یک دقیقه نشستن توی خونه مادرم پر میکشه حاضرم همه داراییم رو میدادم فقط پدر و مادرم بودم دلم اصلا خوش نیست خیلی روزا توی خونم و جایی رو ندارم که برم مادرم خیلی مهربون بود دلم واسش اینقدر تنگه که هیچ ثروتی جای خالیش رو پر نمیکنه قدر پدر مادرهاتون رو بدونین 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
الان چندماهته؟ بارداری دوم بچه مشکلی نداره عریزم؟ شما هماتوم و...نداشتی

اواخر ۵ ماه هستم 

نه خداروشکر همه ازمایش ها و سونو ها رو رفتم خوب بود 

نه هماتوم نداشتم 

لک بینی هم نداشتم 

اما اما از اول دکتر بهم آسپرین داد 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞