الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والله یه عمو دارم از این ملیاردراکله گنده تو معدن ...کلی سهام داره کارخونه ماشین سنگین و...خونش بری هوش از سرت می پره اما در نهایت دو سال پیش متوجه شدیم منشیش تو تهران صیغه اش شده و بچه دار شده اومئ عقدش کرد زن دومش به چهره چهار پنج سال بزرگتر از دخترش نیست سن عددیشو نمی دونم
من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
والا منم بی هواسم 😣 ای بابا پس دفع نشدهماتومت☹☹☹😣 ان شاالله این دفعه ی بارداری ...
چند وقت بعدش باردار شدی
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
توکلت با خدا باشه عزیزم من وقتی ازدواج نکرده بودم تو رفااااه کامل مادی بودم خواستگار مثل مور ...
حرفات منو یاد اوایل زندگیم انداخت عزیزم مطمئن باش همینطور امیدوار باشی و تلاش کنی قطعا به هدفتون میرسید. ما هم کم کم افتادیم رو دور و به امید خدا تا چندسال آینده بارمون رو میبندیم. گاماس گاماس
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
ماه بعدش البته تو اون قبلیه هیچی تشکیل نشده بود بتام خیلی پایین بود...
مکه نمیگن سه ماه بعد باردار شید
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
شوهر خودم وضعش خیلی خوبه پدرشم همینطور پدر و مادرم سنی نداشتن و از دنیا رفتن و کلی خونه و مغازه و زمین جا گذاشتن با اینکه خیلی از لحاظ مالی توی رفاهم ولی دلم واسه یک دقیقه نشستن توی خونه مادرم پر میکشه حاضرم همه داراییم رو میدادم فقط پدر و مادرم بودم دلم اصلا خوش نیست خیلی روزا توی خونم و جایی رو ندارم که برم مادرم خیلی مهربون بود دلم واسش اینقدر تنگه که هیچ ثروتی جای خالیش رو پر نمیکنه قدر پدر مادرهاتون رو بدونین