2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5961 بازدید | 198 پست
۲ماه دیگه ۱۸ سالشه هر چی میگم ۱سال صبر کنید تا این کرونای وامونده شاید رفت یه عروسی بگیرم برات گوش ن ...

چرا !؟ دلش عروسی نمیخواد!؟! 

من حاضرم دوسال صبر کنم ولی عروسی بگیرم😃

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر خط فقریم اون پایین پایینا دیگه وامو وپس انداز فک نکنم جوابگو باشع اخه میخاستیم باوام ویکم پس اند ...

اگه منظورت از خط فقر درآمد زیر 9 تومنه باید عرض کنم بنده به شخصه پاره خط هستم  

انشاالله خیلی خیلی زود مشکلات همه مون حل بشه عزیزم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من‌ به چیزایی که شوهرم داره یا نداره کاری ندارم خودم رو میگم

خودم یه خونه دارم نه قفسه نه ویلای تیریبلکس

ماشینم سال ۹۰ خریدم الان نمیدونم چقدر شده(فنا شده قشنگ)

پس‌اندازم هم پولی که توی پروژه‌هام سرمایه‌گذاری کردم

حقوق ثابتم ندارم درصدی کار می‌کنم

حدعقل شوهرشون خیانت نمیکنه  کاشکی ارامش داشتم😔

ربطی نداره خواهر شوهرم تو یه اتاق خونه پدر شوهرش زندگی میکنه نه طلا داره نه هیچی شوهرش همش با دوست رفیقاش هست یه عالمه بدهکاری دارن خیانتم به زنش میکنه ولخرج هیچی هم ندارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

۲ماه دیگه ۱۸ سالشه هر چی میگم ۱سال صبر کنید تا این کرونای وامونده شاید رفت یه عروسی بگیرم برات گوش ن ...

عزیزم خوشبخت بشن

خوب کاری میکنن

برارین برن سر خونه زندگیشون دوران عقد خوب نیست

بعد کرونا یه عروسی خوب بگیرید

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه خونه ویلایی بایه ۲۰۶ ویه زمین با۱۵۰ میلیون طلا بایه مغازه اجاره .قسطم نداریم .ماهی ۵ میلیون درامد

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

خونه دارم 

ماشین ۲۶۰تومن

شغل آزاد ویلا کوچولو دارم 

مغازه اجاره

نمیشه گفت پس انداز چون باپول کارمی کنیم ولی داریم شکرخدا آن شالا خدابه همه بده بعدم به ما انقدربده که ندانیم باپول چکارکنیم بلندامین

حدعقل شوهرشون خیانت نمیکنه  کاشکی ارامش داشتم😔

خدا اینایی که خیانت میکنن رو هلاک کنه 

عزیزم ناراحت نشو ولی خیانت کاری به پول داشتن و نداشتن نداره طرف مریضه مریض

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چرا !؟ دلش عروسی نمیخواد!؟!  من حاضرم دوسال صبر کنم ولی عروسی بگیرم😃

نه این دختر من کلا از شلوغی بدش میاد هر جا هم عروسی بود یه جور از زیرش در میرفت ولی فوقالعاده شیطون و بازیگوشه  کاملا برعکس دختر دیگم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
منم موندم اصلا لاناتي

😂😂😂😂😂

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
خودتو مقایسه نکن چون خودت اذیت میشی بلا نسبت شما من یه دوست دارم با هر خرید یکی و مسافرت یکی این مری ...

من واقعا واقعا باداشتن دیگران خوشحال میشم واتفاقا ازهمه بیشتر بهشون مشاوره میدم

چون میدونن اصلا حسود نیستم همه اول ب من میگن

ولی اگه من یچیز مثلا همین خونه قفس رو خریدم ک یکدرصد دارایی اونا نیست،یکیشون بنده خدا جوری جوش اورد باهام دعوا افتاددددد😢🤣