2777
2789
عنوان

شیردهی

38 بازدید | 4 پست

سلام

دختر من ۱۷ روزشه از دیروز یهو خیلی شیرم کم شد درصورتی که قبلش نسبتا شیر خوبی داشتم برای روون شدنش شیردوش برقی اجاره کردم و همه جی خوب بود ولی از دیروز که شیر خورد و سینم خالی شد دیگ مث قبل نشد، دیروز که خیلی کم بود امشب یکم بهتر شده ولی بازم درحد چند دقیقه اول جوابه و اصلا سیر نمیشه

راهکاری داره؟ من دلم می‌خواد خودم شیر بدم نمیخوام شیرخشک بشه☹️

چای کم رنگ با خرما 

هندوونه

سوپ و آش جو

مایعات زیاد بخور

ی چیزیم بود شیرو زیاد میکرد از داروخونه ها باید بخری اسمشو یادم نیس اونم خوبه

اینا رو یادمه واسه زیادشدن شیرخوب بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان  💛
کاهش موقت شیر در روزهای اول تولد خیلی شایع و معمولاً قابل برگشته  

🍼  نکته  :
1️⃣ تکرار شیردهی هر ۲ تا ۳ ساعت حتی اگه مقدار شیر کم باشه – تحریک مکرر، تولید شیر رو زیاد می‌کنه.
2️⃣ بعد از هر وعده، ۵ تا ۱۰ دقیقه با شیردوش برقی تخلیه کن تا پستان پیام تولید بیشتر بفرسته.
3️⃣ مایعات زیاد بنوش (آب، شیر، سوپ، دوغ کم‌نمک).
4️⃣ خواب کافی و استراحت ذهنی بسیار مؤثره – استرس مستقیم باعث مهار هورمون پرولاکتین میشه.
5️⃣ رژیم غذایی‌ت رو غنی کن از جو دوسر، مغزها، خرما، و سبزیجات سبز 🌿
6️⃣ اگر سزارین بودی یا خون‌ریزی زیاد داشتی، ممکنه تا دو هفته نوسان تولید طبیعی باشه.

اگه تا سه روز آینده حجم شیر به حد کافی نرسید، پزشک ممکنه داروهای افزایش‌دهنده پرولاکتین مثل دومپریدون رو بررسی کنه (فقط با تجویز پزشک).

🎥 برای دیدن ویدیو آموزشی درباره‌ی افزایش شیر مادر و ترفندهای علمیش،

در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1