الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ربطی نداره خواهر شوهرم تو یه اتاق خونه پدر شوهرش زندگی میکنه نه طلا داره نه هیچی شوهرش همش با دوست رفیقاش هست یه عالمه بدهکاری دارن خیانتم به زنش میکنه ولخرج هیچی هم ندارن
۲ماه دیگه ۱۸ سالشه هر چی میگم ۱سال صبر کنید تا این کرونای وامونده شاید رفت یه عروسی بگیرم برات گوش ن ...
عزیزم خوشبخت بشن
خوب کاری میکنن
برارین برن سر خونه زندگیشون دوران عقد خوب نیست
بعد کرونا یه عروسی خوب بگیرید
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
یه خونه ویلایی بایه ۲۰۶ ویه زمین با۱۵۰ میلیون طلا بایه مغازه اجاره .قسطم نداریم .ماهی ۵ میلیون درامد
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
عزیزم ناراحت نشو ولی خیانت کاری به پول داشتن و نداشتن نداره طرف مریضه مریض
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
چرا !؟ دلش عروسی نمیخواد!؟! من حاضرم دوسال صبر کنم ولی عروسی بگیرم😃
نه این دختر من کلا از شلوغی بدش میاد هر جا هم عروسی بود یه جور از زیرش در میرفت ولی فوقالعاده شیطون و بازیگوشه کاملا برعکس دختر دیگم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹