2777
2789

من ۲۸ سالم هست لیسانس دارم قدم ۱۶۵ و وزنم ۵۰

قیافم هم معمولی پدرم مغازه داره و خونه و ماشین هم داریم حالا من یه خواستگار مناسب نداشتم تا حالا باور میکنید خواستگاری برام اومده بود نه خونه ‌و ماشین داشت نه یه شغل ثابت قرار بود برم تو خونه مادرش زندگی کنم یا خواستگار مطلقه حالم بده 

مشکل از تو نیست منم خواستگار مزخرف داشتم تاپیک اخرمم خواستی بخون 

این جدیده همه چیش خوب بود ولی یه مادر عجیب غریب دلشت که اصلا تو شوکم هنوز 

به معرف بسپار خواستگار خوب برات پیدا کنن 

مسجد محل مثلا یا بستگان 

خودتم جاهای بهتری رفت و آمد کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاع اقتصادی داغونه عزیزم

اگه معیارهای اخلاقی و شخصیتی برات مهمن یا باید از معیارهای مالی کوتاه بیای یا مجرد بمونی 

از یه جوون توقع خونه ماشین داشتن تو این شرایط زیاده رویه 

دیگه باید باهم بسازیم دیگهشرایط همه همینه بجز قشر اندک

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

مشکل از تو نیست منم خواستگار مزخرف داشتم تاپیک اخرمم خواستی بخون این جدیده همه چیش خوب بود ولی یه ما ...

امیدوارم آدم اهل نصیبمون بشه زندگی برای ما دخترا خیلی سخته بزرگ شدم فهمیدم 

اوضاع اقتصادی داغونه عزیزماگه معیارهای اخلاقی و شخصیتی برات مهمن یا باید از معیارهای مالی کوتاه بیای ...

عزیزم می‌دونی چرا ناراحتم ؟ این پسره ازم ۱۱ سال بزرگتر بود ۳۹ سالش بود ما شهر کوچک زندگی میکنیم آخه چرا یه شغل نداشت !! به خدا من حاضرم بسازم ولی طرف هم باید یه جنم و عرضه ای داشته باشه عرضه کرایه خونه رو هم نداشت یعنی ! 

من زیاد تاپیک اینجوری میبینم اما باور کنید که این به این معنا نیست که شما مشکلی دارید، خواستگار داشتن اونم به تعداد ربطی به خود فرد نداره یا حتی ظاهر فرد نداره، به دایره اجتماعی خانواده اون شخص ربط داره به رفت و امد زیاد در خانواده، به اجتماعی بودن خود ادم تا حدودی، تازه الان ازدواج کم صورت میگیره چون اکثرا با این وضعیت جامعه حاضر به ازدواج نیستن، پس هیچ وقت فکرای اینجوری نکنید و عزت نفستون رو ببرید بالا. 

امیدوارم آدم اهل نصیبمون بشه زندگی برای ما دخترا خیلی سخته بزرگ شدم فهمیدم

دقیقا حرفتو میفهمم 

من نگران ازدواجمم مثل تو درکت میکنم 

یکی میاد وضعش خوبه اخلاق نداره 

یکی دیگه اخلاق داره پول نداره و ...

ولی به خدا اعتماد دارم میدونم هر بار اگه نشده قسمت بوده و اون آدم منو خوشبخت نمیکرده 

انشاالله به زودی تاپیک بزنی خبر خوب بدی ♥️