2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 198 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دارم قفس طور ولی راضیم خداراشکر  با کلی بدبختی خریدیمش ،ماشین نداریم، پس اندازم که هیییچ،حقوقم زیر ۵ 

البته دو نفریم بچه نداریم قسطا زیاده که بازم خداراشکر داره بهتر میشه🤲فقط دعا کنین یه کار پیدا کنم

تمام داراییم همسرم و دوتا بچه هام و سلامتیم . خونه نه  پس انداز صفر ماشین پراید

الهی دلتون خوش باشه عزیزم 

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

یه خونه 68 متری.یه پرشیا 

پس انداز نقدی اصلا فقط یه ذره طلا 

کل سرمایمون همینه 

ماهی 2ملیونم قسط داریم ک متاسفانه درآمدمون کمتر از قسطمونه 

بزور خودمونو میچرخونیم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

خونه داریم ۹۰ متری که داریم عوض میکنیم...درواقع الان قفسه چون از آپارتمان بیزارم

ماشین حدود ۴۰۰

مغازه هم داریم حدود یه میلیارد

پول نقد نگه نمیداریم اصلا ...ترجیح میدیم باهاش یه وسیله بخریم

درآمد هم حدود ۱۰ تا ۱۵ تومن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

زیر خط فقریم اون پایین پایینا دیگه وامو وپس انداز فک نکنم جوابگو باشع اخه میخاستیم باوام ویکم پس انداز یه الونک بگیریم ک همه چی چپه شد فق میتونم بگم الهی جز جیگر بگیری ترامپ دنیا رو بهم ریختی

۹۹/۹/۹ آرزوم برآورده میشه به امید خدایی که به شدت کافیست❤🌹

همسرم تازگیا رفته تو کار چوب دعا کنید درامدمون به حدی برسه که بتونیم دست یه نفر و بگیریم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
میخوام‌ب خودم امیدوار شم ،اطرافیان من‌ بخاطرشغل یا سرمایه گذاری اقتصادی وسرمایه اولیه وآشناداشتن تو ...

توکلت با خدا باشه عزیزم

من وقتی ازدواج نکرده بودم تو رفااااه کامل مادی بودم 

خواستگار مثل مور و ملخ از در و دیوار خونمون میرفت بالا 

مثلا خواستگار داشتم ماهی ۱۰۰ میلیون خالص درامدش بود

ولی ۱۴ سال ازم بزگتر بود

خودم با عشق همسرمو انتخاب کردم

عقد کردیم

الانم سربازه 

نه ماشین داریم نه خونه

به پدرمم اجازه نمیدم واسمون کاری بکنه چون به غرور همسرم بر میخوره

ولی انقد ایمان دارم یه روزی زندگیمون پر از برکت و مال حلال میشه که چشم به بقیه ندارم

تمام فامیلامون وضع مالیاشون توپه 

نصفشون تو کار بورسن کله گنده شدن

هی میگن پولتو بده به ما خودمون برات سه چاهار برابرش میکنیم

ولی تصمیم گرفتم هرکاری میکنیم برای زندگی خودمون ، خودمون دوتایی بکنیم 

از خلق خدا دل کندم چسبیدم به خود خدا

شما هم که میبینی همسرت با جون و دل داره تلاش میکنه

پس بسم الله

اگه خودت شرایطشو داری بیفت توی کارای سرمایه گذاری مثل بورس

توی خونه هم میتونی پشت گوشی و لپ تاب انجامش بدی 

اگه هم اینجور کارارو نمیتونی برو شاغل بشو کمک دست همسرت باش

یقین داشته باش خدا تمام این تلاش هارو میبینه و یه روزی یه جوری حالتو خوب میکنه که هیچ وقت فکرشم نمیکردی ♥️

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

هیچی ندارم😔

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏