2777
2789
عنوان

بیاید بگید خدایی وضع مالیتون چطوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5961 بازدید | 198 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم 31 سالمه متاهل و بچه 6 ماهه داریم کارگر یه شرکتم حقوقم زیر 5 تومنه که برای اینکه به حدود 4 وخورده برسه حقوقم تمام پنجشنبه و جمعه و تعطیلی ها سرکارم

خونه ندارم مستاجریم مسکن مهر اصفهان

ماشین یه رنو پی کی به ارزش شاید 15 تومن و یه پراید که ایشالا بهم بدن ثبت نام کردم پولشم دادم دوساله تو نوبتم چون تیبا2 میخواستم ندارن حالا پراید بجاش میدن و میخوام خانوممو با پرایده سورپرایز کنم بزنم به نامش چون به نام منه و گوشه ای قدر دانش باشم چون با پس انداز خودمون پول دادیم هردوتا شاغل بودیم تا قبل نی نی

مغازه ندارم

کمکی از پدرم نمیتونم داشته باشم چون خودشون به سختی میگذرونن

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
آزمون استخدامی گلم

امضات♥️

یه صلوات فرستادم برات الهی هرچی‌زودتر دامنت سبز بشه😻

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

عزیزای دلم خدا رزق و روزی حلالشو به همتون ببخشه زیاد    و روز به روز برکت بیاد تو زندگیتون ولی درآمد بقیه رو نپرسین شاید ته دلتون بخاد شما هم همون قدر داشته باشین به هر حال شرایط هر کسی فرق داره برا همدیگه دعا کنیم   برا منم که تازه زندگیمو با صفر شروع کردم دعا کنید برکت بیاد تو زندگیم 

فکر میکنی اینایی که هیچی ندارن ارامش دارن ؟؟؟ به خدا هزار پله بی ارامش تر از شما هستن 

حدعقل شوهرشون خیانت نمیکنه  کاشکی ارامش داشتم😔

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

ما تازه خونه دار شدیم سال دومه ۹۰‌متریه خدهرو شکر  ماشین نداریم ولی میخوایم وام بگیریم‌ماشین بخریم ۱۰ میلیون پس انداز حقوق زیر ۵ م ت یه زمینم چند سال پیش از طرف اداره مامانم با چند تا همکار دیگه خرید نامرد مدیر کل سر کارمندها کلاه گذاشت پول ها کشید بالا رفت حالا یه نفر اومده نمیدونم راست یا دروغ میگه ۹۰ درصد از زمین درست شد خدا کنه راست بگه زمین رو بهمون بدن 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
امضات♥️ یه صلوات فرستادم برات الهی هرچی‌زودتر دامنت سبز بشه😻

ای جان ممنونم بانوی مهربون  

دعا میکنم شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزمممم دخترتون زود ازدواج کرده؟یادمه یه زمانی ۱۶ سالش بود😁 نگو که عمر داره میگذره

۲ماه دیگه ۱۸ سالشه هر چی میگم ۱سال صبر کنید تا این کرونای وامونده شاید رفت یه عروسی بگیرم برات گوش نمیدن فعلا در حد مهمونی که عموهاش و دایش بیان  میخوام براش بگیرم  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ای جان ممنونم بانوی مهربون     دعا میکنم شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده   &n ...

ممنونم خانمی🌸

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
خدا به داد امثال من و شما برسه منم زیاد وضعم خوش نیست تو یه خونه سازمانی میشینیم درسته پول اجاره نم ...

جدا از کرایه اما به ما خیلی مزه میده هرسال خونه عوض میکنیم😂 شش ساله اجاره نشینیم شش تا خونه متفاوت رفتیم😂

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد