2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی فکرم رفته شمال خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست
مردم میرن مسافرت تو خونه میمونن؟تو چمنا میشینن پیک نیک نه ماسکی نه فاصله ای تو پاساژا عین مترو بهم ...

میشه مسافرت رفتوبهداشتم‌رعایت کرد..مسافرت فقط چمن پارکو مترو نیس حداقل برای ما نیس اینجوری ک شمامیگی پارک باشه ک ادم تومحل خودشم میتونه بره پاساژم ک هرکی توشهر خودشم هس

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
 چیکار کنیم همش بمانیم خونه راه شمال رو ببندند ببینم کی میتونه بره اونایی هم که میرند با رعایت ...

خواهر شوهر من یدونم ماسک نبرده هر دقیقه هم لایو باز میکنه میگه کرونا نیس بیخیال تو باشی حرص نمیخوری؟ 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بی خیاله چکارش کنم بذار بگیره

شوهر شمام رفته؟ 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

طبقه پایینی بیشعور ما هم رفته بودن دیروز برگشتن انقدر میترسم که نگو چون بالاخره از دستگیره در و دکمه اسانسور استفاده میکنند

خیلی بیشعور و خودخواهن اینجور آدما

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

چرا داری حرص بقیه رو میخوری

مطمئن باش اونا سالم برمیگردن 

هروقتم خواستن بیان همونجور که اونا بدون تعارف بهت گقتن بچمو بقل کردی کرونا میگیره شمام بگو رفتی مسافرت فعلا معذوریم از پذیرش شما

به همین راحتی

الکی نشستی داری واسه یکی دیگه حرص میخوری که چی بشه

🍁
والا مارو دوبار عروسی دعوت کردن نرفتیم هیچ رودرواسی هم ندارم قشنگ گفتم نه کادو فرستادم چون من برای ا ...

اره منم میگم اگ بیان میگم نیاین من 6ماهه رنگ بازار هم ندیدم بیان کرونا بدن بمن😭

چرا داری حرص بقیه رو میخوری مطمئن باش اونا سالم برمیگردن  هروقتم خواستن بیان همونجور که اونا ...

اره بخدا میبنی چقد خنگم

طبقه پایینی بیشعور ما هم رفته بودن دیروز برگشتن انقدر میترسم که نگو چون بالاخره از دستگیره در و دکمه ...

اره فقط جون خودشونو میخان احمقا

ای خدا انقد نیاین شمال!!!بخدا شمال فرار نمیکنه سرجاش هس وایسین تموم شه این مریضی میاین دوباره آمارم ...

بیچاره شمالیا بخدا موندن رو دس آدمای بیفکر

بیچاره شمالیا بخدا موندن رو دس آدمای بیفکر

تعطیلات کلی مسافر اومد بابا بشینین تو خونتون😐

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
شوهر شمام رفته؟ 

نه

ولی کلا رعایت نمیکنه

در میوه فروشی و همه چی ام میذه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
دور از جون🙃

یکم استرس دارم خب میگفت من کرونا بگیرم میام میدم بهمه ولی نمیگم ک کرونا دارم میترسم بزور بیان کرونارو بدن بمن وای خدا 😭😭😭😭

نه ولی کلا رعایت نمیکنه در میوه فروشی و همه چی ام میذه

خدا خودش کمکمون کنه

تعطیلات کلی مسافر اومد بابا بشینین تو خونتون😐

بشینینننننننننننننن بسهههههههههههههه