2777
2789

من با کسی یک ماه مجازی صحبت کردم و یکبار همدیگه رو در حد پنج دقیقه گذرا تو خیابون دیدیم

بعد از اون یکم ادامه پیدا کرد ولی من بخاطر تمرکزم برای درس تمومش کردم هرچند اون شبانه روز زنگ میزد و التماس سه روز هم بود نخوابیده بود ...

دیگه من جواب ندادم تا اینکه هر هفته یا هرماه یه پیام میداد منم با حالت دعوا جوابش میدادم 

تا اینکه دوباره بعد چندماه دوباره برگشتیم بهم و یک ماه رابطمون خیلی خوب بود و ازم خواست چندماه صبر کنم بیاد خواستگاری منم قبول کردم شرایطش رو

تو همون من مجازی با کسی آشنا شدم و زود اومد خواستگاری و وقتی نامزد کردم اونو بلاک کردم کامل(کلا یک ماه طول کشید از اولین پیام همیرم تا خواستگاری و شرایطشم اوکی بود)

زندگیم خداروشکر خیلی خوبه و همسرم خیلیی دوستم داره و عیر از از حالا مشکل مالی که اکثرا دارن من هیچ مشکلی ندارم

بچمم دوماه دیگه به دنیا میاد

اما گاهی از عذاب وجدان اون میخوام بمیرم که اینکار باهاش کردم و یجورایی بازیش ...

همش ته دلم غم بعد اون اتفاق

الان امشب باز یه گوشه از ناراحتی کارم گریه کردم

چیکار کنم حالم خوب بشه؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خوب دلت نخواستتش . میخواستی از روی ترحم باش باشی؟ اشتباهه خب لابد صلاحت بوده ک راهت ازش جداشده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

به فکرات پرو بال نده تموم شده بدون اگه دوسش داشتی باهاش ازدواج میکردی خیانت اول از همه تو ذهن شکل میگیره به این افکار شیطانی توجه نکن دلارامی ک داری دل برو بند دگر چشم از همه عالم فرو بند

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

تو اشنا شدی قول و قرار و گولی در کار نبوده هرکس مسئول حرفاشه تو حرف و قولی دادی؟

گفت تا دوماه دیگه به پام صبر میکنی و اجازه میدی همه چیو درست کنم گفتم بله 

ولی خب من تو همون حین نامزد کردم

من متوجه شدم شوهرم هنوز عشق سابق اشو میبینه و حتی کمکی ام بخواهد کمک می‌کنه بهش حتی بحث ام باهاش کردم ولی از زن دوست اش شنیدم میگن دختره خیلی همسر من دوست داشته ولی همسر من زده زیر رابطه اشون...

من دیگه دخالت نمیکنم میگم شاید داره این کار هارو می‌کنه دختره ببخشه و چه می‌دونم 

عشقه دیگه عشق منطق نداره

گفت تا دوماه دیگه به پام صبر میکنی و اجازه میدی همه چیو درست کنم گفتم بله ولی خب من تو همون حین نامز ...

دیگه گذشته رفته اگه هنوز در فکر طرقی و حتی به فکر طرف زندگیت خراب بشه گناه رو گناهه از خدا بخواه بهترینو به اون بده و اون فراموشت کنه واسه گناهشم صدقه به نیت اون بنداز

دیگه گذشته رفته اگه هنوز در فکر طرقی و حتی به فکر طرف زندگیت خراب بشه گناه رو گناهه از خدا بخواه بهت ...

خیلی نفرین کرد و گفت هیچوقت نمیبشختم 

منم الان خوشبختم فقط گاهی اوقات از اون حرفایی که آخر بار بهم زد میترسم و عذاب وجدان میگیرم

واقعا خیلی سخته چجوری کنار میایید؟

چند بار دعوا کردیم خود نگرفت اصلا خود نمیگیره گردن گیر اش خرابه چند بار خانواده ام متوجه شده بودن تا دنبال اش بودن دیدن آره ولی میگه اشتباه کردن من نبودم الان از زن دوست اش شنیدم دیگه تو سطح شهر نمیرن همدیگه ببین که من مچ اشون بگیرم جاهای مختلف میرن باغ و ...  دوست اش متوجه شده بود زن اش به من آمار میده زن اشو دعوا کرده بود حسابی ذیکه آمار نمی‌ده مچ اشون بگیرم ...

خیلی نفرین کرد و گفت هیچوقت نمیبشختم منم الان خوشبختم فقط گاهی اوقات از اون حرفایی که آخر بار بهم زد ...

نه صدقه بده به نیتش و از خدا هم بخواه بهترینو سهمش کنه فقط همین ازت برمیاد 

چند بار دعوا کردیم خود نگرفت اصلا خود نمیگیره گردن گیر اش خرابه چند بار خانواده ام متوجه شده بودن تا ...

خب تعقیب کن یا گوشیش رو یواشکی چک کن 

من جلی تو بودم از جوش مرده بودم