2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روشی بلدم منم سینوزیت داشتم با این روش خوب شدم البته یه کم سخته یعنی یه کم تو بینیت میسوزه اما ارزششو داره تا زمانی که خوب شی و دیگه خلط پشت حلق نداشته باشی انجام بده

یه قطره چشم بگیر توشو خالی کن بریز بره بعد توش روغن سیاهدانه بریز هر روز یه قطره تو دوتا سوراخ بینیت بریز و سرتو جوری بگیر که تا انتهای بینیت بره مثله وقتی که خون دماغ میشی سرتو بالا میگیری بعد از چند دیقه برو دستشویی تف کن و خلطا همین جور میان مثله کسی که سرماخورده میشی ،چرکایی هستن که بالا تو قسمت پیشونیت هستن کامل تخلیه میشن کم کم بعداز یه مدت ازریشه خشک میشه دیگه راحت میشی تا زمانی که پشت حلقی داری انجام بده ..این طب سنتی هستش 

یه روشی بلدم منم سینوزیت داشتم با این روش خوب شدم البته یه کم سخته یعنی یه کم تو بینیت میسوزه اما ار ...

واقعا تاثیر داره؟؟ 

چه شانسی دارم چون روغن سیاه دانه داشتم دیروز انداختم دور 🤣

یه روشی بلدم منم سینوزیت داشتم با این روش خوب شدم البته یه کم سخته یعنی یه کم تو بینیت میسوزه اما ار ...

منم امتحان میکنم اگه جواب بده یه عمر دعات میکنم

ولی خیلی آدم تنبلی هستم حوصلم نمیکشه

منم امتحان میکنم اگه جواب بده یه عمر دعات میکنمولی خیلی آدم تنبلی هستم حوصلم نمیکشه

حتما جواب میده بخدا منکه خوب شدم فقط بعد از یه مدت که خوب شدی و دیگه پشت حلقی اذیتت نکرد مراقب باش دوباره باد خیلی سرد به صورتت نخوره سینوزیتت دوباره برنگرده اگه برگشت دوباره مجبوری یه مدت همین کارو انجام بدی تا خلاص شی از دستش...خب اگه تنبلی کنی که دیگه خوب نمیشی باید حتما انجامش بدی تا نتیجه بگیری اونم هر روز و به طور مداوم ..امیدوارم خوب شی چون واقعا ازار دهنده اس

واقعا تاثیر داره؟؟ چه شانسی دارم چون روغن سیاه دانه داشتم دیروز انداختم دور 🤣

عالیه ..فقط با این روش میشه درمانش کرد ولاغیر....اگه خوب شدی بعد از مثلا یه سال دوباره باد سرد بهت خورد ودرگیر سینوزیت شدی دوباره همین روش و انجام بده خوب میشی..دکترا که چندتا چرک خشک کن میدن اصلا فایده نداره...یا میگن باید عمل شی...این روش بی ضرر وآسونه فقط بستگی به خودت داره که به صورت مداوم هر روز انجامش بدی

ببین من پرستارم الانم فصلشه و خیلی شایعه چیزایی ک دوستان میگن تاثیر داره اما موقت و معمولا به طور دائم جواب نمیده اول باید ی پزشک گوش حلقو بینی بری اگه رفتیو خوب نشدی باید انتی بیوتیکی مصرف کنی ک ک بهت جواب بده معمولا سینوزیت بیماریه ک مصرف انتی بیوتیک باید طولانی باشه یکی ی هفته ازیترو مایسین میخوره یکی ده روز فارینات میخوره من خودم اولی خوبم کرد اما بهتره با ی پزشکم مشورت کنی خودسر انتی بیوتیک نخور