2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی فکرم رفته شمال خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 51 پست
دوستان لطفاااا بفهمین ک کرونابخاطر مسافرت تنهانیس بخاطر رعایت نکردن بهداشته..همین دیروز تو بانک کلا۳ ...

اره میدونم ولی میگن مسافرت آمار کرونارو بالا میبره 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

والا مارو دوبار عروسی دعوت کردن نرفتیم هیچ رودرواسی هم ندارم قشنگ گفتم نه کادو فرستادم چون من برای اونا خطرناک ترم تا اونا برای من 

اگر هم ناراحت بشن میذارم پای نادانیشون 

نمیدونم چرا سر مسئله جون هم تعارف دارین با بقیه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره موج دوم میاد چرا این ملت بیخیالنننننن

موج دوم اومده ایران برگشت تو لیست ده کشور بالا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وااایی من تا سر کوچه هم میترسم برم

منم😭😭😭😭😭😭😭😭

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

ای خدا انقد نیاین شمال!!!بخدا شمال فرار نمیکنه سرجاش هس وایسین تموم شه این مریضی

میاین دوباره آمارمون میره بالا😐

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
ن ینی میگم مثلا بیان خونشون بد ی مدت بگن یریم اونجا من میترسم 

حالا بزار ببین اصلا چی میشه ولی اگرم گفتن اون روز یه بهونه بیار که مثلا نریضم یا خونه نیستیم قبولشون نکن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
موج دوم اومده ایران برگشت تو لیست ده کشور بالا

اره میدونی بخاطر چی ناراحتم اومد خونه من دعوا راه انداختن ک بچمو بغل کردین کرونا میگیره الان رفتن شمال 😐😐😐😐😐😐

خیییلی راحت بگین تا چهارده روز نیاین

کاش هنوز پیک دوم شروع نشده بود و تعداد مبتلا ها کم بود و در حدی بود که تخت های بیمارستان ها کافی بود، قرنطینه رو از درب منزل انجام میدادن تا چهارده روز

کرونایی ها شناسایی بستری و درمان میشدن 

یه ذره عقل به کار بندازن جمع میشه این لعنتی  

نمیشه‌ک همش‌موندتوخونه فوقش بگو نیاین دیگ‌ تا۱۴ روز 

😑😑😑😑

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
شمال وضعیت سفیده ب شمالیا برخورد😐🙁

خخخخخخ وای

خیییلی راحت بگین تا چهارده روز نیاین کاش هنوز پیک دوم شروع نشده بود و تعداد مبتلا ها کم بود و در ...

اره بخدا ب شوهرم میگم بهشون بگه ی مدت نیاین خونه ما

دوستان لطفاااا بفهمین ک کرونابخاطر مسافرت تنهانیس بخاطر رعایت نکردن بهداشته..همین دیروز تو بانک کلا۳ ...

مردم میرن مسافرت تو خونه میمونن؟تو چمنا میشینن پیک نیک نه ماسکی نه فاصله ای

تو پاساژا عین مترو بهم جسبیدن معلومه که خود مسافرت خطرناکه وقتی لازمه اش رعایت نکردن بهداشته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
حالا بزار ببین اصلا چی میشه ولی اگرم گفتن اون روز یه بهونه بیار که مثلا نریضم یا خونه نیستیم قبولشون ...

اره

مردم میرن مسافرت تو خونه میمونن؟تو چمنا میشینن پیک نیک نه ماسکی نه فاصله ای تو پاساژا عین مترو بهم ...

اره آمار کرونارو مسافرت بالا میبره