2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بی فکرم رفته شمال خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 51 پست
میشه مسافرت رفتوبهداشتم‌رعایت کرد..مسافرت فقط چمن پارکو مترو نیس حداقل برای ما نیس اینجوری ک شمامیگی ...

والا من شمالم لب دریا شلوووووغ همه توهم بدون ماسک!

خیابونا همینطور

جنگل همینطور

پاساژا همینطور

پارکا همینطور

اینکه شخص شما رعایت میکنه اصلا دلیل بر رعایت کردن دیگران نیست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
والا من شمالم لب دریا شلوووووغ همه توهم بدون ماسک! خیابونا همینطور جنگل همینطور پاساژا همینطور پ ...

اره والاه😒

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه داعشین که به زور بیان بعدشم اونا شوخی کردن استرست خیلی الکیه

نه نمیشناسی ک اونارو 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
🤔

😐😐