2777
2789
من تقریبا 5 ساله که ازدواج کردم و تصمیم دارم دوسال دیگه اقدام کنم برای بچه،ولی الان نزدیک دوساله هربار برای معاینه رفتم دکتر گفت عفونت داری این اواخر دکتر گفت یه زخم کوچیک داری و بهم باز همون دارو ها رو داد تا اینکه دکترم رو به علت مسیر دور مطبش عوض کردم الان پیش دکتر صفا میرم و ایشونم یک جلسه رو بهم آنتی بیوتیک داد ولی دفعه قبل ک پیشش رفتم گفت تا الان با دارو زخمت خوب نشده پس باید فریز کنی و یه محلول حاوی نقره و عصاره جوانه که اسمش فلوراژین بود برام نوشت و گفت اینو استفاده کن و 15 روز عسل درمانی کن گفت اگه خوب نشدی باید فریز کنی
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه عمه دارم ک زخمش رو حدودا 13سال پیش فریز کرد یبار هم سوزوند و متاسفانه الان بچه دار نمیشه،از طرفی هم کلا هرچی مطلب در مورد فریز خوندم همه نوشته بود کسی ک بچه نداره بهتره فریز نکنه چون هم رو باروری تاثیر میذاره هم رو زایمان از طرفی من عسل درمانی رو هم انجام ندادم چون شنیدم باعث چسبندگی میشه واقعا مستاصلم از طرفی از اینکه بخوام زود و بدلیل مشکلات رحمم بچه بیارم متنفرم از یه طرفم میترسم این درمانها رو انجام بدم و خدایی نکرده تو باروریم تاثیر منفی بذاره
و متاسفانه من فیبروم دارم ک البته کوچیک و بی خطر بوده تا الان ،و التهاب لگن متاسفانه اوایل ک برای معاینه میرفتم چندباری سونو واژینال شدم و شنیدم سونو واژینال هم ممکنه باعث ایجاد زخم بشه واقعا حالم گرفته است امروز نوبت دکتر دارم همش میگم کاش با همون دارو ک استفاده کردم خوب شده باشم
واقعا گندم؟آره من نزدیک 5 روز استفاده کردم و چون بلد نبودم از فاصله نزدیک دود میدادم و باعث شده بود پوست بیرونی کاملا خشک بشه و کلی دردسر بخاطره همون عنبر نسارا کشیدم .ولی یادمه بعد چند روز همش ترشحاته قهوه ای دفع میکردم که نمیدونم چی بود .با عرض پوزش
گندم جان مشکلی که ندارم ولی چون سنم کمه و احساس میکنم اصلا آمادگی برای بچه داری از تظر روحی ندارم دوست ندارم بچه بیارم از طرفی من دوست دارم بچه اولم پسر باشه و میگن زخم باعث دختر شدن بچه میشه واقعا گیج شدم