2777
2789
عنوان

امکانش هست با رتبه

334 بازدید | 38 پست

۴۳ هزار تجربی رفت زیست سلولی مولکولی دانشگاه رازی کرمانشاه؟

یا جانوری دانشگاه رازی کرمانشاه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اره

ممنونم عزیزم😘 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

منطقه چندی

۳

من دفترچه جدید سوابقو نگاه کردم دیدم پیام نورهای مرکز استانو حذف کردن،

یا کلا کد رشته های دانشگاه زنجانو حذف کردن، 

الان یعنی چی یعنی این دانشگاها هیچچچچ پذیرشی ندارن ؟؟

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

۳

اخه قبول شدن تو این رشته  ها با این رتبه  یکم سخته حتی تو منطقه 3

زیست سلولی مولکولی زیر 35 هزار  هست فکر کنم خیلی سخت باشه و شانسی  نداشته باشی

احتمال قبول شدنت تو دانشگاه رازی یا باهنر کرمان ممکنه  زیاد باشه تو رشته  زیست شناسی جانوری  ولی باز قطعی نیست

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

من دفترچه جدید سوابقو نگاه کردم دیدم پیام نورهای مرکز استانو حذف کردن،یا کلا کد رشته های دانشگاه زنج ...

اره احتمالا

اخه قبول شدن تو این رشته ها با این رتبه یکم سخته حتی تو منطقه 3زیست سلولی مولکولی زیر 35 هزار هست ...

مرسی عزیزم 😘

واسه زیست جانوری میتونم؟

اخه قبول شدن تو این رشته ها با این رتبه یکم سخته حتی تو منطقه 3زیست سلولی مولکولی زیر 35 هزار هست ...

من فکر میکردم بیشتر بچه های تجربی فقط دنبال پزشکی هستن 

چقدر خوبه ک به دیگر رشته هام علاقه مندهستن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
اره احتمالا

مگه میشه 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️                ایرانم، ایرانم، ایرانم.. پاینده باشی جانِ من🇮🇷

من دفترچه جدید سوابقو نگاه کردم دیدم پیام نورهای مرکز استانو حذف کردن،یا کلا کد رشته های دانشگاه زنج ...

احتمالش زیاده پذیرش نداشته باشن

شاید کد ها عوض شده

بعضی وقتا هم فقط مقاطع بالاتر رو میگیرن

اگه درونت رو نساخته باشی بیرونت یه ویرونه ست

پیان نور باید حضوری بری ثبت نام کنی

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛