2777
2789
اره لاوی جون یکم پوست رو خشک میکنه که چند روزبعدش خوب میشه اون ترشحاتم احتمالا عفونت بود که خارج میشد کاش ادامه میدادی میدونی که اصلش اینه که دوبار قبل پری،2 بار توی پری و دوبار بعد پری دود بدی
hosaجان دکترت کی بود؟یه چیزی خوندم البته دقیقا اسم دستگاهش یادم نیست ولی نوشته بود با دستگاه سرصاف اگه انجام بشه برای کسایی ک بچه ندارن مشکل ایجاد نمیکنه و اینکه شماطبیعی زایمان کردی یا سزارین؟
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرفری دکترتون کی بود؟من خیلی میترسم فریز کنم و باردار نشم و البته تا دوسال دیگه
گندم جون واقعا دود بالا میره؟من دیشب به شوهرم گفتم گفت خواهشن ازین کارای مسخره نکن الان درد و خارش دارم سوزش ادرارم گرفتم با عرض معزرت
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
گندم جان نمیدونستم موقع استفاده اش رو ولی خب من فک کنم چند روز پشت سر هم انجام دادم.اما بعدش که باز برای معاینه رفتم دکتر گفت عفونت داری
اره فرفری جون دود وارد بدن میشه اگه درست انجامش بدی شوهر منم تاگفتم بهم خندید اما بعدش نتیجشو دید منم چندروزه خارش و سوزش دارم میخوام باز استفاده کنم ایشالا که نتیجه بده
کاش با همین دارو خوب شده باشم چون دکترم عسل رو میشنهاد داد از اونم بخاطره اینکه میگن چسبندگی میاره میترسم ولی عنبر نسارا رو حتما استفاده میکنم از این به بعد