2777
2789
سورین جان میگن با افزایش عفونت زخم ایجاد میشه یه جا هم خوتدم سونوگرافی واژینال هم ایجاد زخم میکنه ک من با اینکه هربار دارو مصرف میکردم آخرم عفونتم شد زخم و سونو هم چندبار کرده بودم گندم جان درست استفاده کردن منظورت همون زمانشه یا چیزه خاصی؟
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بار رفتم دکتر گفت زخم داری خودم ی هفته دود عنبر نسا دادم و ی هفته عسل تزریق کردم .بعدش دوتا دکتر رفتم گفتن زخمی وجود نداره تا اینگه واس عکس رنگی رحم خانومه گفت زخم داری دیگه محلش ندادم الانم 4ماهه حامله ام.عسل چسبندگی نمیاره عزیزم
سروین جون منم فوق العاده حساسم رو بهداشتم ولی نمیدونم چرا این عفونت لعنتی دست از سرم بر نمیداره من حتی موقع مدفوع(ببخشید)خودمو با شامپو میشورم و دائم لباس زیرامو میشورم تو آفتاب خشک میکنم و تو خونه لباس زیر نمیپوشم و .. ولی خب نمیدونم چرا
صفورا جان مبارک باشه ولی الان عسل خوب پیدا کردن سخته و عسلا همه شده شکر و بخاطره اون میگم دکتر صفا هم گفتن 15 روز عسل درمانی کن ولی من ترسیدم
من حوصله ندارم زغال بذارم و اینکارا 1دونه میزنم سر 1سیخ،سیخو میگیرم روشعله آتیش که گرفت میندازمش توی 1شیشه،ازیناکه توش خیارشوره که دهنش گشاد باشه،بعدم میشینم روش دودش هدر نمیره اینطوری،حدود 1ربع میشه تقریبا نمیدونم روش بهتری ام هس یانه،اما من اینکارو میکنم
من داشتم سه دوره درمان دارویی بهمراه عسل درمانی کردم خوب شد الانم باردارم حتما عسل درمانی کن عالیه, ولی عسل مطمن پیدا کن و قبلشم تست کن حساسیت نداشته باشی
به کرم های اطرافتان پیله نکنید!!! توهّم پروانه شدن می گیرند...
منم همین طوری انجام دادم گندوم واای اما تا ی هفته خونم بوی دود میداد من روی خودم چادر مینداختم و دودش نفس میکشیدم یک سالی بود گلوم ترشح میداد هر صبح اما دیگه با اینکارخوب شد
لاوی جون بنظر من زخم کوچیک مانع از بارداری نیس چون منم داشتم شدم باردار...........عفونت اگه زیاد باشه اصلا نمیگیره جنین اگه اقدام کردی و باردار شدی یعنی عفونتت کم بوده .....درضمن تو بارداری آدم مجددا عفونت میگیره ............ پس جای نگرانی نیس البته عفونت درمان باید بشه اما خیلی کمش مشکل ساز نیس پونه و عنبرنسارا راه درمان زودرس عفونت و زخم هستش من استفاده کردم یه هفته ای خوب شدم ....البته روزی دو الی سه لیوان میخوردم پونه دمنوششو
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
عسل خواستی ایتفاده کنی یک قاشق عسل تو نصف لیوان اب ولرم حل کن بریز تو دوش واژینال و دراز بکش یه پلاستیکم پهن کن زیرت و دستمال بزار زیرت و با دوش واژینال شستشو بده و تا نیم ساعتم از جات پا نشو, اینجوری حساسیت نمیده, عسل خالی بزنی ممکنه حساسیت پیدا کنی
در ضمن شستشوی زیاد با شامپو باعث ازبین رفتن مخاط واژن میشه و همین ممکنه باعث حساس شدن و عفونت شه, فقط خودتو با اب بشور, اگرم خواستی از شامپو بچه استفاده کن, من هر وقت میرم حموم اون ناحیه رو با شامپو بچه میشورم, لباس زیراتم با صابون بچه بشور, دکترم به من گفت