2777
2789

اگر انسان عاشق کسی باشد مگر می شود اسمش را بر زبان نیاورد؟ مگر می شود اسمش را از زبانش گرفت ؟ معشوقش است ! اگر یادش بودی ، بدان او هم به یاد تو است.به عهدی که با امام زمان عجل الله تعالی فرجه می بندید پایدار باشید تا او هم به عهد شما پایدار باشد . حضرت کریم تر از آن است که شخص محتاجی به یادش باشد و او با همه ی بی نیازی اش به یاد آن شخص نباشد. این حقیقتی است. 

علامه مصباح 

⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

هر عزیزی که دوست داره تو ظهور امام زمان عج سهیم باشه هر تعدادی که صلوات میفرستین حتی یک دونه اینجا اعلام کنید 🌹

🔴 ذکری مجرب برای دیدار امام زمان علیه السلام

▫️علامه تهرانی می فرمودند:

🌕 مرحوم حضرت حداد قدس الله نفسه الزکیه به من فرمودند: اگر می‌خواهی امام زمان علیه السلام را ببینی من یک دستورالعمل به تو می‌دهم بعد از ده روز حضرت را می‌بینی و با ایشان صحبت می‌کنی و دستورالعمل این است.

به من دستورالعمل را دادند، ولی فرمودند: اگر طالب دیدار باطن هستی و می‌خواهی به آن حقیقت و ولایت برسی دنبال دیدن ظاهر و اینها نباید باشی ولی اگر می‌خواهی دستورالعمل هم همین است.

و من آن دستوالعمل را انجام ندادم !!

چرا؟

🔺 چون این دیدن ظاهر این دیدن نفس است خوشم می‌آید که من امام را دیده باشم خوشم می‌آید که من حضرت را بروم ببینیم خوش می‌آید!

اگر من حضرت را ببینم و حضرت بگویند: برای چه خواستی ما را ببینی؟  حالا دیدی و خیالت راحت شد؟

آیا به دستورات من عمل کردی؟ آیا آن چه که مورد رضایت من است انجام دادی؟ خلاصه اگر از من پرسیدند که تو در برون چه کردی که در درون خانه آیی؟جواب چه داری؟!

🔹 این مرام و مکتب اولیا و بزرگان بود اولیا و بزرگان خود را معطل ظهور امام زمان نکردند امام زمان را در هر حالی در کنار خودشان مشاهده کردند. الان امام زمان در همین مجلس حضور دارد. امام زمان علیه السلام در تک تک منازل من و شما حضور دارد. #امام_زمان علیه السلام با تمام سراسر وجود ما و شما مصاحبت و مجالست دارد …

📚 مکتب شیعه. برگرفته از سخنان علامه طهرانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

♨️ امام مهدی، پناهِ همهٔ بی‌پناهان

🔹 امیرالمؤمنین علی علیه السلام در وصف فرزندش مهدی علیه السلام چنين فرموده‌اند:

«أَوْسَعُكُمْ كَهْفاً وَ أَكْثَرُكُمْ عِلْماً وَ أَوْسَعُكُمْ  رَحْماً»

مهدی از همهٔ شما بيشتر مردمان را پناه می‌دهد و از همهٔ شما علمش افزونتر است و رحمت و لطفش از همه فراگيرتر.

📚إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۶۰

✅ یعنی هرکس به آن حضرت پناهنده شود و از او تقاضای کمک و لطف و رحمت نماید، نااُميدش نخواهد کرد؛ و آن جناب، او را امان خواهد داد و چون همگان را می‌پذيرد به همين دلیل كهف امانش از همه وسيعتر، و رحمتش از همه واسع‌تر است.

اللهم العجل الولیک الفرج 🥲♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

#جرعه‌ای_از_معرفت

💠آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله

🔸هرجا کم آوردی، حوصله نداشتی، گرفته بودی، پول نداشتی، کار نداشتی ، باطریت تموم شد، تسبیح رو بردار و صد بار بگو استغفرالله ربی و اتوب الیه، آروم میشی.

🔸 استغفار آثار فوق العاده زیادی دارد و فقط برای آمرزش گناه و توبه نیست .

امام علی  علیه السلام می فرمایند:

سه چیز بنده را به رضوان و خشنودی خدا می رساند ؛ #استغفار فراوان ، نرمخویی ، صدقه بسیار.

🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊

🌸 زیارت امام زمان عج  🌸

السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ‏ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ‏ السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ‏ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجَاةِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ‏ السَّلاَمُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاَيَ أَنَا مَوْلاَكَ عَارِفٌ بِأُولاَكَ وَ أُخْرَاكَ‏ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى يَدَيْكَ‏ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ يَجْعَلَنِي مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَ التَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِي جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ‏ يَا مَوْلاَيَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ‏ هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ‏ وَ أَنَا يَا مَوْلاَيَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ يَا مَوْلاَيَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلاَدِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ‏.

َ🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹

التماس دعا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

🌹 آدینه خود را

معطر  می کنیم به

عطر دل نشین صلوات

بر حضرت محمد و خاندان مطهرش

🌹 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ

🌹 وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

در پناه لطف خدا و

عنایت حضرت محمد(ص)

و خاندان پاکش علیهم السلام

روزتون پر خیر و برکت ان شاءالله

زیارت معصومین علیهم السلام

روزی دنیا و آخرت شما ان شاءالله

🌼 اللهم عجل لولیک الفرج

🍃❤🍃

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🤲 خدایا با فرج امام زمان ارواحنافداه قلب خاندان عصمت و طهارت علیهم‌الصّلاةوالسّلام را شاد و مسرور بفرما.

🤲 خدایا با فرج امام زمان ارواحنافداه قلوب شیعیان را شاد بگردان.

🤲 خدایا با فرج امام زمان ارواحنافداه بر قرآنت که مهجور واقع شده، رحم بفرما.

🤲 خدایا با فرج امام زمان ارواحنافداه به بدبختی و بیچارگی ما، نابسامانی مادی و معنوی و روحی شیعیان و مسلمانان خاتمه ببخش.

🤲 خدایا با فرج امام زمان ارواحنافداه اموات ما را غریق رحمت و مغفرتت بگردان.

🤲 خدایا، با فرج امام زمان ارواحنافداه به زندگی‌های ما سر و سامان مرحمت بفرما.

🤲 بارالها با فرج امام زمان ارواحنافداه  همه‌ی بیماری‌های روحی  جسمی همه‌ی شیعیان را برطرف بفرما.

🌺اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

🔴 راه نجات در آخرالزمان در کلام امام حسن عسکری علیه السلام

🔵 #امام_حسن_عسکری (ع) فرمودند:

🌕 کسی در آخرالزمان از هلاکت و نابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعا برای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.

ساده رد نشیم ، خدا نکنه عاقبت بخیر نشیم ...

#نکته_روز

#وضو_که_می‌گیری_با_لب_خندان_سر_جانماز_بنشین!

اگر اخم ها را در هم بکشی ملائکه می ترسند، آن ها لطیفند.

بدون اینکه غضبناک و پکر باشی

#لباس_تمیز_و_قشنگ_بپوش،

دم آینه خودت را نگاه کن و سر جانماز بنشین.

#برای_نماز_عجله_نداشته_باش،

یکی دو دقیقه بنشین تا آماده شوی.

قشنگ وقتی بدنت آرام گرفت و کِیفت به راه افتاد، بلند شو و بگو الله اکبر.

#اذان_و_اقامه_هم_برای_آمادگی_ست.

می دانی که اگر اذان بگویید دو صف از ملائکه پشت سرت می ایستند؟

این یعنی بهجت وسرور و خوشحالی

اگر اقامه هم بگویید سه صف از ملائکه پشت سر شما می ایستند.

نفرمود صفش چقدر است.

فرمود: ملائکه پشت سرتان اقتدا می کنند و با شما نماز می خوانند.

کسی که ملائکه پشت سرش باشند چقدر نمازش زیباست

گرفتاری های طبیعت افکارمان را می گیرد و آن موقع متوجه نیستیم

اما هر وقت حالت خوب شد سرِجانماز

#نگاه_کن_عطای_خدا_را در حق خودت ببین.

#بگذار_طلبکاری‌ها_از_خدا_کم_شود،

آن وقت است که آدم سبک می شود