2777
2789
عنوان

تا قله راهی نمونده

4355 بازدید | 949 پست

🕊️به نام خدای مهربون 🕊️

صدایی هر روز، تو را می خواند!

صدایِ کسی که راهِ آسمان را میشناسد!

بدون او در هیاهوی زمین،گم شده ای!

دیر میشود..

او منتظر برگشتن توست..

هرگز ثانیه ها برای ما نمی ایستند

زمان به سان اسب ها در تاخت و تازن

و اما ...

مقصد کجاست ؟

🦋بهشت امنی که بعد از ظهور روی زمین پدیدار میشود🌱

در دولت کریمه کسی که چکیده و عصاره ی تمام خوبی های 

عالم است ..😍

مهیا و آماده راه می شویم

چرا که تا قله چیزی نمانده... 

❣️با فرستادن صلواتی بر محمد وال محمد 

در فرج مولا موثر باشیم❣️

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🔴 سختی فعالیت منتظران برای امر ظهور

🔵 امام صادق عليه السلام فرمودند :

🟢 اگرقرار بود کارها برای مهــ☀️ـدی به خودی خود درست شود،کار برای رسول خدا درست می شد و دندانهایشان نمی شکست و صورتش زخم برنمی داشت.💔

هرگز چنین نیست، به خدا سوگند تا وقتی شما آماده نشوید و برای آمدنش تلاش نکنید و عرق و خون از پیشانی شما نچکد 

کار او سامان پیدا نمی کند.

📚 الغیبة النعمانی ص ۲۸۳🕊️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴 سختی فعالیت منتظران برای امر ظهور

🔵 امام صادق عليه السلام فرمودند :

🟢 اگرقرار بود کارها برای مهــ☀️ـدی به خودی خود درست شود،کار برای رسول خدا درست می شد و دندانهایشان نمی شکست و صورتش زخم برنمی داشت.💔

هرگز چنین نیست، به خدا سوگند تا وقتی شما آماده نشوید و برای آمدنش تلاش نکنید و عرق و خون از پیشانی شما نچکد 

کار او سامان پیدا نمی کند.

📚 الغیبة النعمانی ص ۲۸۳🕊️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ای گمشده‌ی تاریخ! ای منجی انسان!

🌈ای آخرین امید!. آقای من!

یقین دارم به گفته پروردگارم که تَه این قصهٔ پُرغصه، دست یداللهی تو، دفتر ظلم روزگار را پُر از عدالت می‌کند.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🔴 مشق اطاعت را تمرین کنیم!

🌕 امام جواد علیه السلام:

قائم ما همان مهدی علیه السلام است؛ که باید در

غـ⛅️ـیبتش منتظراو باشند؛ و در موقع ظهـ☀️ـورش اطاعت

او کنند.

📗 إِنَّ الْقَائِمَ مِنَّا هُوَ الْمَهْدِیُّ الَّذِی یَجِبُ أَنْ یُنْتَظَرَ فِی غَیْبَتِهِ وَ 

یُطَاعَ فِی ظُهُورِهِ.__بحارالانوار، ج۵، ص۱۵۶

✅ ای محبّین و شیعیان! یادمان باشد هنگامه ظهـور، دیگر 

وقت نظریه پردازی و تحلیل عقلی و شخصی و حاشا نمودن

نیست؛ باید در برابر حجّت اللّٰه سکوت کنیم و فقط مطیع 

محض ایشان باشیم و بس.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

برای ظهور امام زمان صلوات 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🔻پیامبر  صلی الله علیه و آله:

🔸هر کس مومنی را ناراحت کند،

سپس (برای جبران اشتباهش) تمام دنیا را به او ببخشد،

این بخشش، کفاره گناهش نخواهد بود  

و برای او پاداشی نخواهد داشت.

📚 بحار الأنوار ، ج‏۷۲، ص۱۵۰.

❤️مهدی جان!

خودت بگو چطور برایت جبران کنم؟😔

🔸مرحوم میرجهانی میگفت:

شبی در عالم رویا مادرم #حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها را دیدم. حضرت سه بیت شعر خواندند که فقط یک بیتش در خاطرم مانده:

دلی شکسته‌تر از من در آن زمانه نبود

در این زمان ، دل فرزند من شکسته‌تر است

🔸 امام کاظم علیه‌السلام:

خوش به حال شیعیان ما

آن‌ها که در دوران غیبت قائم ما به ریسمان ما چنگ می‌زنند

و بر محبّت ما و بیزاری از دشمنان ما ثابت‌قدم هستند. ✨

آن‌ها از ما هستند و ما از آن‌هاییم.

آن‌ها ما را به عنوان امام خود پسندیده‌اند

و ما آن‌ها را به عنوان شیعه خود پسندیده‌ایم.

پس خوش به حالشان!

پس خوش به حالشان!

والله روز قیامت آنها با ما در درجات ما هستند.

📚 كمال‌الدين، ج‏۲، ص۳۶۱.

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱