2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم بعد از سقط جنینم

115805 بازدید | 236 پست

سلام،اومدم یکم حرف بزنیم تا دلم از این درد خالی بشه. من تقریبا ۸ ساله ازدواج کردم و همیشه چندماه از سال از مادرشوهرم نگهداری میکنم، با اینکه خودش دختر مجرد داره،همیشه با جون و دل مراقبش بودم، الان حدود ۴ ماهه که اومده خونه ما و واقعا توی این ۴ ماه خیلی اذیتم کرد، من توی اقدام بودم و بینهایت چشم انتظار بچه. 

مادرشوهرم اخلاقش طوریه که هرکسی نمیتونه تحمل کنه،اما من بخاطر شوهرم همیشه تحمل کردم، مثلا روزی صد بار ازم میخواد براش آب یا چایی ببرم،هرروز لباساشو عوض کنم و بشورم، اگه نیم ساعت درحال استراحت منو ببینه طاقت نمیاره و میگه پاشو فلان جا رو جارو کن، و اگه انجام ندم انقدر تکرار میکنه تا شوهرم باهام دعوا میکنه و میگه پاشو انجام بده.

من دو هفته پریودم عقب افتاده بود و یه بی بی چک مثبت و درد زیر شکم، به شوهرم گفتم و خوشحال شد، گفتم نگران درد زیر شکمم چون خیلی کار سنگین میکنم و همش دارم خم و راست میشم،شوهرم گفت چیزی نیس،به مادرش که گقت اون گفت از این به بعد بیشتر باید کار کنه که بچش لاغر بشه بتونه طبیعی زایمان کنه!!!!!!من گفتم بچه باید تازه جاش سفت بشه، و اصلا باید آزمایش بدم ببینم هست صددرصد یانه، که کلی زیرگوش شوهرم خوند که لازم نیس الان بره ازمایش،خودشو لوس کرده و میخواد منو تنها بذاره اینجوری میکنه و... شوهرم عاشق مادرش و حرفشو گوش میکنه خیلی زیاد. درنهایت من موندم و بازم کلی کار و درد شدید زیر دل.

گذشت تا اینکه دیروز صب(جمعه) رفتم بیمارستان خصوصی نزدیک خونمون آزمایش دادم و مثبت شد، قرار شد شنبه برم دکتر، اما شب با درد خیلی شدید از خواب پا شدم، خونریزی داشتم یه لخته بزرگ که یه تیکه سفیدی هم داشت،خیلی درد داشتم،شدید، اما شوهرم نبردتم دکتر گفت پریودیه، حامله نبودی پریود شدی!

من خودم صب رفتم دکتر و فهمیدم که بچم سقط شده. بخاطر فشار زیادی که بهم اومده بود،دکترم خیلی باهام دعوا کرد که چرا کار سنگین کردم و...

بعد با کلی گریه زنگ زدم به شوهرم، گفتم خیلی بهم فشار اوردین بچم افتاد،هیچوقت مادرتو نمیبخشم، خدا نگذره ازتون و...

شوهرم حتی یک کلمه دلداریم نداد و شروع کرد بد و بیراه گفتن بهم که چرا مادرمو نفرین کردی!

گفتم دلم شکسته ، بچه من میتونست بمونه و بزرگ شه اگه یکم کمتر ازم بیگاری میکشیدین،  گفت تو عرضه نداشتی،مادر من ۶تا شکم زاییده تجربه داره هر چی گفت درست بود، وظیفه ازش نگهداری کنی، دیگه کلا با ما زندگی میکنه و اگه سختته بزن به چاک!

من فقط گریه میکنم و درد و خونریزیم دارم. هرچی نوار میذارم در عرض نیم ساعت کاملا خونی میشه و باید عوض کنم. شوهرم حتی یه دست به سرم نکشید بگه گریه نکن، اصلا محلم نمیده. دلم انقد شکسته که دارم دق میکنم. نمیخوام به مادرم بگم دردمو،مادرم مریضه،هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم و آروم شم. فضای خونه برام سنگینه،  انگار هوا نیست برای نفس کشیدن. دلم آتیش گرفته برای بچم. نمیدونم چکار کنم، شما بگید من چه کنم با اين درد؟!😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برات خون شد💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دلم خواست بغلت کنم... غمت سنگینه بزرگه اما خدا بزرگتره🫂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چی بگم که همه از اشتباه و حماقت خودته عزیزمن من چی بگم🤦🏻‍♀️

یعنی درحالی که یه سرخر توی خونت بود اقدام هم بودی آخه با چه عقلی؟ اصلا چرا گردن گرفتی این پیرخرفت رو ؟ هووووف اه عصبی شدم از این کاراتون

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان دقیقا مریضی، مریض هم نیاز به استراحت داره به نظرم بزار خونریزی شدیدت رو‌ شوهرت ببینه بلکه بترسه 

اون زن هم خدا جوابشو میده 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4