2777
2789
منم خسته شدم از خارش زخم ندارم اما هر دفعه میرم دکتر دارو میده استفاده می کنم واسه دو ماه خوب میشم دوباره خارش شروع میشه با اینکه خیلی بهداشت رو رعایت می کنم اما درمان خانگی انجام ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زخممو فریز کردم خیلی خوب بود
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم
سلام من برگشتم خدا روشکر دکترم گفت خیلی خوب شدی گفت زخمت کمرنگ شده و اگه عسل درمانی کنی خوبه خوب میشی و با اوضاع الان زخم اصلا احتیاج به فریز نیست دفعه قبل اسپری فلوراژین بهم داد که خدا رو شکر مثل اینکه خوب بوده حالا مشکلم اینه عسل خوب از کجا پیدا کنم دوتا شیشه عسل داریم یکیشو کیلویی 45 گرفتم یکیش رو برامون آوردن نمیدونم چجوریه البته روش نوشته عسل گون
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
دکتر گفت عسلش هیچ فرقی نمیکنه خوب باشه یا نه .ولی باز من نگرانم و اینکه چجوری بفهمم به عسل حساسیت میدم یا نه؟
واقعا خوشحالم چون دیگه داشتم کم کم به اینکه بچه بیارم فکر میکردم و از روی اجبار چون هیچ آمادگیه ذهنی براش ندارم ایشالا با عسل درمانی و داروهایی ک دوباره داده زخمم برطرف بشه
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی رو رفتم. من اچ پی وی داشتم (نوع 16 و 21) که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش گفتن زخم دهانه رحم داری و دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات سفید رنگ (پنیری شکل نیستش و سفید و رقیقه) و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما دوستای گلم بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو یا تجربه مشابه تون منو یاری کنین؟ منتظرتونم خانومای گل...