البته خطر ال دی وقتی یک جا نشین باشی و فعالیتت کم باشه خیلی زیاد میشه،من برای کنکور میخوندم،اما خب ناراحتی های دوره کنکور هم بی تاثیر نبود استرس بعد ن به خاطر کنکور زیاد گریه میکردم
ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خداروشکر. به خیر گذشته. . هیچ قرصی مصرف نکن. بیشتر اعصاب و تغذیه تو. درست کن. چون ع ...
من زیاد روغن و بسکوییت و اینا مصرف میکنم و اینا واقعا روی من تاثیر منفی داره البته الان چند روزه ترک کردم،در حد امکان روغن خیلی کم مصرف میکنم و بسکوییت و کیک و شکلات اصلا،یه مدت طولانی روزانه مصرف داشتم،ولی نمیدونم خودم که درسشو خوندم میدونم خیلی خطرناکه اینجوری شدن ولی اخه دکتر هم اونجوری شد
ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
اره عوارص ال دی خیلی بده. یکی از اشناهامون ال دی باعث لخته شدن خون تو پاش شده بود بستری شده بود
لخته شدن خون تو پا خیلی خطرناکه ممکنه لخته بره داخل ریه و سبب خفگی بشه،واسه همینه که هر کی پاش میشکنه تو تصادف میررنش بیمارستان فوت میکنه میگن دکترا کشتنش نمیدونن لخته خونی توی پا چقدر خطرناکه