2777
2789
عنوان

شما هم سینتون چرکی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 54 پست

البته خطر ال دی وقتی یک جا نشین باشی و فعالیتت کم باشه خیلی زیاد میشه،من برای کنکور میخوندم،اما خب ناراحتی های دوره کنکور هم بی تاثیر نبود استرس بعد ن به خاطر کنکور زیاد گریه میکردم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
ببین ال دی هورمونیه و عوارض وحشتناکی داره از جمله مرگ که واقعا توی مصرف ال دی هست

واقعا??😔

منم به خاطر پریودای نامنظم و خونریزی خیلی زیادم, این ماه رفتم دکتر, بهم گفت کیست داری

الانم قرص میخورم

استرس گرفتم, کاش اصن پیگیر نمیشدم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق میشه بگی کجا   چون بستگی به خیلی چیزا داره  من سوالتونو نفهمیدم زیاد  پو ...

دقیق بخوام بگم قسمتی هست دو تا سینه کنار هم قرار میگیرن در واقع میشه خط وسط سینه چپ ، و زیر سینه بزرگ هم هست و تازه این هفته واقعا ناراحتی داشتم

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
واقعا??😔 منم به خاطر پریودای نامنظم و خونریزی خیلی زیادم, این ماه رفتم دکتر, بهم گفت کیست داری ال ...

ببین ال دی نخور،اگه بتونی گیاهی رفعش کنی عالیه،خداشاهده تو رازیانه بخوری هزار سود داره و برعکس این ال دی هزار ضرررررررر

وای خداروشکر. به خیر گذشته. .    هیچ قرصی مصرف نکن. بیشتر اعصاب و تغذیه تو. درست کن. چون ع ...

من زیاد روغن و بسکوییت و اینا مصرف میکنم و اینا واقعا روی من تاثیر منفی داره البته الان چند روزه ترک کردم،در حد امکان روغن خیلی کم مصرف میکنم و بسکوییت و کیک و شکلات اصلا،یه مدت طولانی روزانه مصرف داشتم،ولی نمیدونم خودم که درسشو خوندم میدونم خیلی خطرناکه اینجوری شدن ولی اخه دکتر هم اونجوری شد

اره عوارص ال دی خیلی بده. یکی از اشناهامون ال دی باعث لخته شدن خون تو پاش شده بود بستری شده بود

لخته شدن خون تو پا خیلی خطرناکه ممکنه لخته بره داخل ریه و سبب خفگی بشه،واسه همینه که هر کی پاش میشکنه تو تصادف میررنش بیمارستان فوت میکنه میگن دکترا کشتنش نمیدونن لخته خونی توی پا چقدر خطرناکه

پوستت چربه یا خوشک  

پوستم خشکه فقط با شامپو باید بشورم صابون داغونش میکنه ولی عجیبیش اینجاس دو روز حمام نرم پوستم خشک خشک ولی سرم چرب چرب😂😂😂

اره بنده خدا میگفت یکی دوسال ال دی خوردم. از اون شده دکترش گفته. 

فعالیتش چطوری بوده؟اگه یه حالتی مثل خونه نشینی باشه واقعا وحشتناکه

ولی اصلا به دانه های چرکی سینه دست نزن.. تحریکشون نکن که یک وقت خدایی نکرده....

دست نزنم؟اخه یه حجمیه که انگار باید حتما خالی شه

ربطی نداره من از 15 سالگی خوردم مشکلی نداشتم شاید حساسیت داشتی

اره حساسیت بود و خانه نشینی و نداشتن هیچ گونه فعالیتی ،فعالیت روزانه ات چطوره؟

پوستم خشکه فقط با شامپو باید بشورم صابون داغونش میکنه ولی عجیبیش اینجاس دو روز حمام نرم پوستم خشک خش ...

من کلا همه جام خوشکه اونقدر که دماغم پوست پوست میشه 

من فکر کنم  سوتین که میبندی اینجوری میشی 

خدا کنه اینجوری باشی 

چون پوستت حساسه  

شیر که نمیدی ؟  

ولی یه دکتر بری بد نیست 

چون سینه جای حساسیه 

فعالیتش چطوری بوده؟اگه یه حالتی مثل خونه نشینی باشه واقعا وحشتناکه

نمیدونم. ولی یادمه بعد اینکه رفت پیاده روی اربعین. اومد بستری شد. بعد میگفت چون نمیخاستم پریود شم. بات زیارت دوتادوتا مینداختم روزی 

😔