2777
2789
عنوان

بنطرتون تیپم زشت بوده

148 بازدید | 14 پست

من دوستان هم دغدغه های زیادی دارم تو تاپیک های قبلم هست هم مشکلات زیادی نیاین بگین وای چه دغدغه ای حوصله ندارم ....

من دیروز رفتم جایی تفریح بعد خیلی از آشناها بودن هم آشناهای خودم هم فامیل های شوهرم که خیلی شیک پوش هستن دیدم وای همه که خوشتیپ اما من چون خونم تا مرکز شهر فاصله داره و بچم هرجا میرم هی میگه بغلم کن منم اصلا تو خیابون نمیرم که دقیق تیپ قشنگ ببینم یا لباس قشنگ ...بعد من یه شومیز کوتاه صورتی پوشیدم با یه شلوار گشاد رنگ کرم استخوانی با یه شال کرمی کیف کرم همش میگم ولی زشت بودم آخه کسی شلوار کرم سال کرم نپوشیده بود همه شلوار بگ جین یا شلوار بگ سرمه ای من همش از همچین عقب هستم 

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

تو لباست راحت بودی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنظرم ترکیب رنگت قشنگ بوده

آخه حس کردم شلوار کرم شال کرم مد قبلا بوده مثلا چندنفر شلوار سرمه ای با شال سرمه ای با شومیز صورتی پوشیده بودن

آخه حس کردم شلوار کرم شال کرم مد قبلا بوده مثلا چندنفر شلوار سرمه ای با شال سرمه ای با شومیز صورتی پ ...

نه من خیلییی زیاد میبینم این ترکیب رنگو مخصوصا چون تابستونه خیلی رایجه این ترکیب رنگ

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

آخه حس کردم شلوار کرم شال کرم مد قبلا بوده مثلا چندنفر شلوار سرمه ای با شال سرمه ای با شومیز صورتی پ ...

نه گلم رنگ کرم جزو رنگها نود هست که همیشه مده.تیپت خوب بوده بازم بستگی به مدل لباست هم داشته.ولی درکل اگر تمیز و مرتب بودی اوکیه

یه روز خوب میاد

عزیزم تو ایران سریع مد عوض میشه اگه نمیتونی زیاد بری بیرون با گوشی پیجای خوب و انلاین شاپای خوب و مع ...

اشتباهم همینه هر مناسبتی که هست میگم ولش کن بیرون نمیرم از اینستا یاد میگیرم اینستا کل اکسپلوررم لباس به روز هست اما خب اینا فروشگاه هستم دیگه هر ترکیب رنگی و می‌پوشن عکس میگیرن تا فروش بره آدم درست نمی‌فهمه چی مده یا چون همه لباس هامو سفارش میدم اکثرا ناراضی هستم چون یا بهم نمیاد یا برام بزرگه یا کوچکه یا تعقیر رنگ داره

اشتباهم همینه هر مناسبتی که هست میگم ولش کن بیرون نمیرم از اینستا یاد میگیرم اینستا کل اکسپلوررم لبا ...

فامیلایی که میگید رو فالو کن ببین چه انلاین شاپایی رو دارن 

من تجربه ام از خریدای انلاینم خیلی خوب بوده قبلش تحقیق کنید و بپرسین راجب لباستون اگه مغایرت داشت برگشت بزنید

این مدل شلوارهای بگ و.. هم که میگین یه دوره قبلا مد بودن و مد هر چندمدتی یه بار برمیگرده.اگه خیلی اهمیت میدین به لباستون کلی منبع هست که میتونین بهتر از فشن سر در بیارین.. من خودم یه مدت هرکاری که مد میشدو میکردم درباره لباس هم همینطور بعد یه مدت دستم اومد چی بهم میاد و چه سبکی به فرم بدنم بهتر میشینه.. من رنگای نود و کرمی و قهوه ای رو زیاد دوست ندارم ولی متاسفانه اینا خیلی بیشتر بهم میان.

یه تجربه دیگه ام اینکه اگر میکاپ و ارایش میکنید خیلی تاثیر میذاره 

الان دیگه کسی زیاد استایلشو فقط بر اساس دو رنگ انتخاب نمیکنه