2777
2789
عنوان

شما هم سینتون چرکی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 54 پست
من کلا همه جام خوشکه اونقدر که دماغم پوست پوست میشه  من فکر کنم  سوتین که میبندی اینجوری ...

مجردم،سوتینمو هم چند روزه سفت میبندم،اخه دکتر زیاد رفتم و کلی بلا سرم اوردن اونم نه دکترای معمولی من همیشه متخصص اونم خوبشششش

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘
نمیدونم. ولی یادمه بعد اینکه رفت پیاده روی اربعین. اومد بستری شد. بعد میگفت چون نمیخاستم پریود شم. ب ...

اها،دو تا دو تا نه من یکی یکی خوردم سکته کردم،دو تا دو تا حتما الان پیش پدربزرگم بودم🤗

ماورای باورهای ما،ماورای بودن ها و نبودن ها،دشتی ست پهناور از چپ و از راست،آنجا تو را دوباره خواهم دید⚘⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم،سوتینمو هم چند روزه سفت میبندم،اخه دکتر زیاد رفتم و کلی بلا سرم اوردن اونم نه دکترای معمولی من ...

ببین یه چند وقت سوتین نبند چیزای سردیجات بخور  

ولی زنجبیل هم بخور  

هر روز برو دوش بگیر زیادم سینتو نشور 

بدونه سوتین بخواب 

بزار چند وقت بگذره 

خدا بخواد خوب میشی 

اگه نشد

برو دکتر 

قرصایی که میخوریو بگو ؟ 

ببین یه چند وقت سوتین نبند چیزای سردیجات بخور    ولی زنجبیل هم بخور    هر روز ...

دو تا قرص میخورم الان اسپیرین به خاطر خونم،و متفورمین برای همین پریودی و اینا،باشه طوتین نمیبندم یه مدت البته فقط موقع خواب یا اسپرت دارم اونو میبندم از این به بعد ببینم چی میشه

من الان مصرف نمیکنم وقتی تازه ازدواج کردم میخوردم 

خب دوره مصرف مهمه در کل مصرف نکن خیلی ضررر داره

نه دیگه من همینجوری وضعیتم خوب نیس وای بحال اینکه قرص مصرف کنم ،خیلی عوارض داره

درسته عوارضش مخصوصا موی زائد و اضافه وزنو ...