2777
2789

پسرم ۱۲ سالشع پسر خالم ۱۳

خونه مامانم تواتاق بازی میکردن من همیشه همیشه هواسم به خلوت بچه ها هس اما دیروز کار داشتم نرفتم سر بزنم

BabyFetus Ticker

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ و ۱۳ سال تفریبا هم سنن که

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بعد موقع شام اومدن شام خوردن پسرم خیلی شکموعه اما غذاشونخورد پسرخالم رفت ماهم راه افتادیم بریم خونمون دیدم پسرم گفت مامان بیا اتاق کارت دارم رفتم هق و هق زد زیر گریه

BabyFetus Ticker
پسرخالم نزدیک ۱۴ یکسالو هشت ماه بزرگتره

خب بعدش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین ساده نگذر

به پسر خاله ت هشدار بده حتی به خاله ات بگو دعوا هم شد که شد دلت برای بچه هایی بسوزه که در آینده سر راه اون پسر قرار میگیرن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

گفت فلانی به کار بد کرد باهام هی گریه میکرد منم فهیمدم لابد انگولک کرده هی بغلش کردم گفتم چکار کرده که توضیح داد برام حالا من باز نمیکنم اینجا ولی پسرم به زور ازدستش در رفته اون خیلی تپل و هیکلی تر هست ولی حرفایی که زده بود رو میگفت

BabyFetus Ticker
پسرخالم نزدیک ۱۴ یکسالو هشت ماه بزرگتره

اییی وای پدرش دربیار من پسرم نمیگه ۵سالش بود حس کردم پسر داییم بهش دست زده هرررر چی کردم نگفت چیزی منم از اون موقع به بعد مواظبش بودم اصصصلا اون حرومزاده نبینه