2777
2789

من یه دوستی دارم که ازم کوچیکتره ،من ۷۸ ام اون ۸۱ ، تقریبا با هم بزرگ شدیم ، خیلی خیلی دختر خوشگلیه و از یه خونواده ی سرشناس و پولداره ، خیلی دختر خانوم و باحیاییه ، این از بچگیش کلی خواستگار داشت ، این وسط یه خواستگار داشت که ۱۱ سال ازش بزرگتر بود ، فامیل نسبتا دورشون بود ،پسره هم خیلی خوشتیپ ، خوشگل و مردونه ، به شدت پولدار مولتی میلیاردر ، از ۱۵ سالگی دوستم هی میومد خواستگاریش ، مثل چی عاشق این دوست من بود ، ولی بابای دوستم میگفت هنوز کوچیکه بزرگ شه خودش تصمیم بگیره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خب ادامشو بگو گلم

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره هی میگفت من میترسم از دستش بدم ،بزارید نشون کنیم ، بزارید اسمم روش باشه کسی نیاد خواستگاری ، هر وقت شما گفتید ازدواج میکنیم و عروسی ، دوستمم مخالف بود اصلا تو وادی عاشقی و پسر و این چیزا نبود ، درس خون بود و دندون میخونه الان 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند