2777
2789

میشه؟ بابام گفت غلط میکنی یه گرون هم برات خرج نمیکنم

هیچ گوهی هم نمیشی 

میشه بدون پول خرج کردن درس خوند؟ 😭

من فقط ازش یه مشاوره میخواستم بگیره فقط گزارش کار بخاد مجبور شم بخونم همین

کنکوری406هستم

کاش میشد فکر کنم باید تغییر رشته بدم💔

نه 

هیچ رشته ای نمیشه اورد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت از تلاشت دست نکش

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه ازمون حضوری ثبتنام کن + کتاب تست 

کافیه‌..

اگر چشمات اذیت نکنن میتونی کتابارو از پی دی اف هم بخونی و معلما هم توی تل فیلماشونو ببین

ازمونو ولی حضوری برو ک مدیریت یادبگیری.. ترجیحا گزینه دو یا اگر شهرتون ماز دارع ماز برو

میشه ولی باید تلاش کنی چه پول خرج کنی چه نکنی.‌..بعد هر مبحث از اون قسمت ازمون دانلود کن از تل و خیییلی ازمون بزن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

متاسفانه نه امسال سهم مدارس دولتی توی رتبه های برتر 0 بود رشته خوب پول خوب میخواد 

ولی شما فعلا درست رو بخون نهایت پول جمع کنی مشاور آنلاین پیدا کن هر چند مدرسه هم قطعا جلساتی میزاره و از والدین میخواد به بچه ها کمک کنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
متاسفانه نه امسال سهم مدارس دولتی توی رتبه های برتر 0 بود رشته خوب پول خوب میخواد ولی شما فعلا درست ...

چه مدارسی سهمیه دارن توی کنکور؟ نمونه دولتی تیزهوشان سهمیه داره؟ چیا سهمیه دارن؟