gan مدیر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 عنوان خوزستانیااااا تورو خدا تو خونه بشینید تا وضعیت استان یکم بهتر بشه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 73 پست بخدا دیگه خسته شدیم تورو به امام حسین تورو به هرکی میپرستین بشینین تو خونه ... روز به روز وضعیت خوزستان داره بدتر میشه ماهشهر و اهواز و شوش و دزفول افتضاحه 😢 مگه خونه هاتون خار داره اینقد نزنید به بی خیالی خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺 1399/03/14 | 19:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 وای خدای من پس چرا شل گرفتن همه چی برگشته ب روال قبل من فکرمیکردم کروناتموم شده نمیگن ک مردم مسافرت ... وزیر بهداشت گلوش پاره شده دیگه اینقد میگه بشینید تو خونه هاتون متاسفانه مردم ایران خیلی بی فرهنگن خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 خوزستانیا که همشون ریختن تو چهارمحال. یه دور تو خیابونا میزنی پلاک ماشینا همش مال خوزستانه والا پلاک خوزستان هرجا دیدید بزنیدشون بیرون خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
parneyan99 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2377 همه جارو باز کردن ملت خیال میکنن تموم شده 🤦♀️ اره دیگه ملت فقط بایدزوربالاسرشون باشه تا رعایت کنن دولتم حتما گفته وقتی خودشون رعایت نمیکنن گورباباشون بمیرن ب ماچه مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت جداازخودت زندگی کنه
Azale عضویت: 1395/04/24 تعداد پست: 3989 کی بره عروسی اون وقت... ما بهبهانیم...اینقد عروسی میگیرن... من رنگ بازارو از بهمن تا حالا ند ... من که دیگه شورتم از دیجی کالا میگیرم . یه مقدار معطلی داره ولی بهتر از بیرون رفتنه
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 کی بره عروسی اون وقت... ما بهبهانیم...اینقد عروسی میگیرن... من رنگ بازارو از بهمن تا حالا ند ... راس میگه من خودم باردارم بخدا از ترس جونم چپیدم تو خونه اونوقت امار رو که میبینم انگار خودمو مسخره کردم خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
سیتکا عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 9628 من که دیگه شورتم از دیجی کالا میگیرم . یه مقدار معطلی داره ولی بهتر از بیرون رفتنه مام همش آنلاین و تلفنی خرید میکنیم
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 این واقعیه؟اگه اینطور باشه که خیلی وحشتناک تر میشه اوضاع لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
اویینا عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2167 وزیر بهداشت گلوش پاره شده دیگه اینقد میگه بشینید تو خونه هاتون متاسفانه مردم ایران خیلی ... مردم عادی شد دیگ براشوون!خدا ب داد برسع فقط امار امروزو کسی نداره؟؟وقتی همه جارو باز میکنن همین میشه دیگ!
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 تو این دوران همین که سالم موندی خودش خیلیه بخدا من باردارم هرروزم استرسه و نگرانی 😢من نمیدونم این مردم عقل پپکیده چی فک کردن که رفتن مسافرت خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
Azale عضویت: 1395/04/24 تعداد پست: 3989 والا پلاک خوزستان هرجا دیدید بزنیدشون بیرون شماره پلاکتون چیه ؟ من اردبیلم اینجا امارش خیلی پایینه ولی واسه تعطیلات مسافر ریخته خدا رحم کنه
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 ای وای خدا کمک کنه چه بد من فکر کردم اونجا گرمه کمتر هست😔😭 نه بابا با گرما بدتر شده ... افتضاحه افتضاااااح اینجا خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 من که دیگه شورتم از دیجی کالا میگیرم . یه مقدار معطلی داره ولی بهتر از بیرون رفتنه منم همه خریدامو آنلاین میخرمکلی هم کیف میکنمکاش قبلا هم همینجور خرید میکردمقشنگ چند روز تو سایتای مختلف میگردم کلی مدلای به روز و قشنگ میبینم قبلا بیرون میرفتم محدود بود انتخاباممدلا هم زیاد تنوع نداشت لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 مشهد هم وضعیت قرمزه مخصوصا حالا که حرم باز شده کاش به خودشون رحم کنن و نیان مشهد زیارتو موکول کنن به ... من نمیدونم چرا حرم هارو باز کردن ... حالا مثلا یک سال تعطیل میشد به کجاشون بر میخورد مردمم بی فرهنگ مثل ندید پدیدا میرن حرم خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 اخ گفتی هرروزداره بدتر میشه امار خیابونا پر از ادمه بازارا شلووغ من غصه ام گرفته تو این اوضاع چطوری ... دقیقا منمممممم 😢😢😢😢 تا الان یه جورابم برا بچم نگرفتم دلم میخواد گریه کنم 😢 ای خدا خودت رحم کن خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
5757 عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1017 نه بابا با گرما بدتر شده ... افتضاحه افتضاااااح اینجا خدا بخیر کنه باید مردم رعایت کنن😓