2777
2789
وای خدای من پس چرا شل گرفتن همه چی برگشته ب روال قبل من فکرمیکردم کروناتموم شده نمیگن ک مردم مسافرت ...

وزیر بهداشت گلوش پاره شده دیگه اینقد میگه بشینید تو خونه هاتون 

متاسفانه مردم ایران خیلی بی فرهنگن 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

خوزستانیا که همشون ریختن تو چهارمحال. یه دور تو خیابونا میزنی پلاک ماشینا همش مال خوزستانه

والا پلاک خوزستان هرجا دیدید بزنیدشون بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جارو باز کردن ملت خیال میکنن تموم شده 🤦‍♀️

اره دیگه ملت فقط بایدزوربالاسرشون باشه تا رعایت کنن دولتم حتما گفته وقتی خودشون رعایت نمیکنن گورباباشون بمیرن ب ماچه

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
کی  بره عروسی اون وقت... ما بهبهانیم...اینقد عروسی میگیرن... من رنگ بازارو از بهمن تا حالا ند ...

من که دیگه شورتم از دیجی کالا میگیرم . یه مقدار معطلی داره ولی بهتر از بیرون رفتنه

کی  بره عروسی اون وقت... ما بهبهانیم...اینقد عروسی میگیرن... من رنگ بازارو از بهمن تا حالا ند ...

راس میگه 

من خودم باردارم بخدا از ترس جونم چپیدم تو خونه اونوقت  امار رو که میبینم انگار خودمو مسخره کردم

این واقعیه؟

اگه اینطور باشه که خیلی وحشتناک تر میشه اوضاع

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
وزیر بهداشت گلوش پاره شده دیگه اینقد میگه بشینید تو خونه هاتون  متاسفانه مردم ایران خیلی ...

مردم عادی شد دیگ براشوون!خدا ب داد برسع فقط امار امروزو کسی نداره؟؟وقتی همه جارو باز میکنن همین میشه دیگ!

تو این دوران همین که سالم موندی خودش خیلیه

بخدا من باردارم هرروزم استرسه و نگرانی 😢من نمیدونم این مردم عقل پپکیده چی فک کردن که رفتن مسافرت 

ای وای خدا کمک کنه چه بد من فکر کردم اونجا گرمه کمتر هست😔😭

نه بابا با گرما بدتر شده ... افتضاحه افتضاااااح اینجا 

من که دیگه شورتم از دیجی کالا میگیرم . یه مقدار معطلی داره ولی بهتر از بیرون رفتنه

منم همه خریدامو آنلاین میخرم

کلی هم کیف میکنم

کاش قبلا هم همینجور خرید میکردم

قشنگ چند روز تو سایتای مختلف میگردم کلی مدلای به روز و قشنگ میبینم قبلا بیرون میرفتم محدود بود انتخابام

مدلا هم زیاد تنوع نداشت

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
مشهد هم وضعیت قرمزه مخصوصا حالا که حرم باز شده کاش به خودشون رحم کنن و نیان مشهد زیارتو موکول کنن به ...

من نمیدونم چرا حرم هارو باز کردن ... حالا مثلا یک سال تعطیل میشد به کجاشون بر میخورد 

مردمم بی فرهنگ مثل ندید پدیدا میرن حرم

اخ گفتی هرروز‌داره بدتر میشه امار خیابونا پر از ادمه بازارا شلووغ من غصه ام گرفته تو این اوضاع چطوری ...

دقیقا منمممممم 😢😢😢😢 تا الان یه جورابم برا بچم نگرفتم دلم میخواد گریه کنم 😢 ای خدا خودت رحم کن