2777
2789

بازم شکر . عکس نمیتونم بدم چون بزرگه واقعا .کسی تجربه ای داشته ؟ بعد یه سال چیکار میکنن که درست شه؟ حس میکنم شاید باید کوچیک تر میکرد که حتی ورمم کنه این جور نباشه . نیمه فانتزی مایل به طبیعی عمل کردم .هرکی میبینه میگه چه طبیعی خوب شده ( از بس ورم کرده اینجور میگن ) .

بعدمگه ورمش بره چقدر می خواد کوچیک بشه کسی تجربه ای داره ؟ من کورتون هم زده دکتربرام چند بار . راستی به اینکه شیوه عمل بسته بوده ربط داره ؟ یا نه ممکنه کسی بسته عمل کرده باشه ولی کوچیک بشه بینی .

وای منم دقیقا مث خودت دوسداشتم خوش فرم تر بشه عمل بسته چیه پره هارو فقط باز میکنه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی؟ تو هم همین مشکلو داری؟

بله گلم دوسدارم برم ترمیم اصلا خوشم نمیاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دیگه بعد یکسال ورمش زیاد نیس که اونقدر کوچیک بشه،منم ۱۷ ماهه ولی خیلی طبیعیه و احتمالا برم ترمیم

ترمیم چجوره؟ منکه دیگه نه شایدخانچاده بزاره عمل کنم نه هزینه نه وقت و حوصله خودم .اونم چون شکست هول داده شدیم سمت عمل وگرنه نمیزاشتن گفتم بینیمم جمع و جور شه🥺بازم شکرتنفسه سالمه و حالا یه فرمی هم گرفته

بله گلم دوسدارم برم ترمیم اصلا خوشم نمیاد

منم همین طور.حالا ترمیم چجوره؟ حالا تازه شنیدم میگن یک سال و نیم تا دو سال ممکنه ورم بره .نمیدونم والا .اونجور گوشتی هم نبودم خودم حس میکنم اصلا

ترمیم چجوره؟ منکه دیگه نه شایدخانچاده بزاره عمل کنم نه هزینه نه وقت و حوصله خودم .اونم چون شکست هول ...

عمل مجدد  اگه پیش دکتر خودتم بری فقط هزینه بیمارستان میگیرن 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
منم همین طور.حالا ترمیم چجوره؟ حالا تازه شنیدم میگن یک سال و نیم تا دو سال ممکنه ورم بره .نمیدونم وا ...

برا من اصلا سربالا نیس حتی  صبح ها یا گاهی ورمم میکنه روبه پاین نشون میده 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
منم همین طور.حالا ترمیم چجوره؟ حالا تازه شنیدم میگن یک سال و نیم تا دو سال ممکنه ورم بره .نمیدونم وا ...

ترمیم باز عمل میکنن

شما چرا برا مدلش یا اندازش؟

کلا هم مدلش هم اندازش بیش از حد طبیعیه زیادم سربالا نیس اولش خوب بودا الان نوکش افتاده س بزرگم هس یکم 

اگه بینیت گوشتی بوده ورمش طبیعی هست

اونجور گوشتی نبود بنظرم .  هر بارم میرم دکتر یبار گفت پوست بینی کلفته . یبارم گفت ممکنه مال سرما خوردگی یبارم گفت الرژی چون داری و بار دیگه پرسید  نزدیک عادت ماهیانتون نیست منم گفتم معمولا ورمش گاهی همینه بینیم ( البته نا گفته نماند یموقع ورمش واقعا کم میشه ) 

نمیدونم اونایی که ماهای اول عملشون باشه و بینی کوچیک و فرم دار چجوریه ؟ مال من اول بد نبود بعد انگار بینی خودش بزرگ و طبیعی شد