gan مدیر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 عنوان خوزستانیااااا تورو خدا تو خونه بشینید تا وضعیت استان یکم بهتر بشه😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 73 پست بخدا دیگه خسته شدیم تورو به امام حسین تورو به هرکی میپرستین بشینین تو خونه ... روز به روز وضعیت خوزستان داره بدتر میشه ماهشهر و اهواز و شوش و دزفول افتضاحه 😢 مگه خونه هاتون خار داره اینقد نزنید به بی خیالی خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺 1399/03/14 | 19:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 چه دایی بی فکری از وقتی فهمیدم دارم آتیش میگیرم انقد حرص خوردمفقط خدا رحم کنهقبل از اینا خواب میدیدم مادربزرگمو دارن دفن میکنن دوباره خواب دیدم مادرم حالش خیلی بده بعد این خبرو شنیدم همش استرسم نکنه اتفاقی بیفته براشون😢 لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
23sepina عضویت: 1396/09/30 تعداد پست: 14797 مردمکشور ما بله متاسفانه این مدلی هستن شکر خدا چند درصدی عاقل داریم .شامل همه نمیشه
رهااجان عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 990 منم خوزستانممجبورم برم اداره هر روزچنان شلوغیم که نگوما ماسک میزنیم.... ارباب رجوع ها با یه حالت طعنه آمیزی میگن تا خدا نخاد یه برگم از درخت نمیفته دیگه نمیگن خدا عقلم داده که از جونت محافظت کنی یه ذره
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 منم خوزستانم مجبورم برم اداره هر روز چنان شلوغیم که نگو ما ماسک میزنیم.... ارباب رجوع ها با یه حا ... پناه بر خدا کل خوزستان مثل ارباب رجوع های شما فکر میکنن که وضعمون اینه خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
رهااجان عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 990 پناه بر خدا کل خوزستان مثل ارباب رجوع های شما فکر میکنن که وضعمون اینه تازه میگن آمار امروزو کامل ندادن...نزدیک هزار بودیم...مظلومیم دیگه.... باید قرنطینه شدیدتر میشد ،تازه از هفته بعدم گفتن باشگاه های بدن سازی خوزستان باز میشن
ماهورادخت عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 10125 اره باورکن امروزمن رفتم پنیربخرمپرازخیابون همشهری های شمابودهمه باوسایل سفرداشتن میرفتن مراکزتفریحی استانموندوستتون داریم خیلی زیاداماحالاسفرنکنیدخوزستانی های خونگرم ومهربون دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی (عزیزم )
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 تازه میگن آمار امروزو کامل ندادن... نزدیک هزار بودیم... مظلومیم دیگه.... باید قرنطینه شدیدتر میشد ... یا امام هشتم 😢بخدا دیگه نمیکشم خدا لعنت کنه هرچی چینی ِ خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
رهااجان عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 990 باورکن امروزمن رفتم پنیربخرم پرازخیابون همشهری های شمابود همه باوسایل سفرداشتن میرفتن مراکزتفریحی ... خدا ازشون نگذرهمن با دوتا بچه کوچیک چهارمین ماهیه که تا پارک کنار خونمم نرفتماونوقت یه سری دوره افتادن سوغات ببرن واسه بقیه این مرضو
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 باورکن امروزمن رفتم پنیربخرم پرازخیابون همشهری های شمابود همه باوسایل سفرداشتن میرفتن مراکزتفریحی ... اره میدونن کلا خوزستانیا رفتن مسافرت ب نظر من هرشهری پلاک خوزستان دید باید بزنیدشون بیرون خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
رهااجان عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 990 یا امام هشتم 😢بخدا دیگه نمیکشم خدا لعنت کنه هرچی چینی ِ واقعا لعنت کنه...متاسفانه خوزستان به علت جو عشایری و قبیله ای و روابط زیاد خانوادگی و همسایگی که داره بیشترین ضربه رو میخوره...
رهااجان عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 990 فک کن من آبجیم تهرانهجرات نمیکنه بیاد خوزستانمیگه تهران امن تره
ماهورادخت عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 10125 اره میدونن کلا خوزستانیا رفتن مسافرت ب نظر من هرشهری پلاک خوزستان دید باید بزنیدشون بیرون&nbs ... خوب بیشترشون اینجابرای این فصل وتابستون خونه دارناخرای بهاروتابستون میان استان ماتوخونه های ییلاقیشونان شاالله شراین بیماری ازسرهمه کنده بشه زودتردیگه باعث کدورت بین مردم مانشه دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی (عزیزم )
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 واقعا لعنت کنه... متاسفانه خوزستان به علت جو عشایری و قبیله ای و روابط زیاد خانوادگی و همسایگی که د ... دقیقا ... خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4791 فک کن من آبجیم تهرانه جرات نمیکنه بیاد خوزستان میگه تهران امن تره 😢😢😢😢 راس میگه بخای حساب کنی الان تهران امن تر خوزستان خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺