2777
2789
از قرمز داره رد میکنه ... داره نابود میشه خوزستان با کرونا  حساب کن کادر درمان ای سیو یکی ا ...

وای خدای من پس چرا شل گرفتن همه چی برگشته ب روال قبل من فکرمیکردم کروناتموم شده نمیگن ک مردم مسافرت نرن 

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی  بره عروسی اون وقت...

ما بهبهانیم...اینقد عروسی میگیرن...

من رنگ بازارو از بهمن تا حالا ندیدم.

س و.تین و ش.ورت و جوراب و هیچی ندارم..بچمم لباس نداره..

شوهرم کارگر شهرداریه..میگه بازار پره آدمه...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

اخ گفتی هرروز‌داره بدتر میشه امار خیابونا پر از ادمه بازارا شلووغ من غصه ام گرفته تو این اوضاع چطوری میخوام زایمان کنم 😭کلی آرزو داشتم برای دوران بارداریم و زایمانم که همه بارداریم با این اوضاع فقط تو خونه میگذره