2777
2789
عنوان

بچه ها این فرد چ مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 85 پست
اگه جواب نمیدادم پیام میداد؟دلم میخواد پیام بده

بابا ولش کن 

هرچی بیشتر رها باشی بهتره

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال رها بودم😂دلم یکی رو میخواست که اینجوری شد

ببین سیسی هرچه بیشتر به ی پسر فکر کنی و وابسته باشی ازت دور میشه ولی اگ بیخیال باشی میاد سمتت 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باشه عزیزم سعی میکنم بهش فکر نکنم

سر خودتو گرم کن ..

سر خودتو گرم کن ..

خودمو سرگرم میکنم ولی خب بازم یادش میوفتم🥲

رابطمون کلا ۲۰ روز بود

ولی من یه سال روش کراش بودم بخاطر همین اذیتم وگرنه رابطه ۲۰ روزه اصن یه لحظه هم فکر کردن نداره

بعدشم اینکه من با رفتارام همه چیز و خراب کردم🤦‍♀️🥲

خودمو سرگرم میکنم ولی خب بازم یادش میوفتم🥲رابطمون کلا ۲۰ روز بودولی من یه سال روش کراش بودم بخاطر ه ...

واییی عزیزم واقعا میفهمم تو این شرایط بودم مخصوصا وقتی طرف میزنه تو ذوقت خیلی سخته سعی کن باهاش کنار بیای اصلا ایرادی نداره ک غصه بخوری ولی ن زیاد .. سمتش نرو فقط کم کم کنار میای 

واییی عزیزم واقعا میفهمم تو این شرایط بودم مخصوصا وقتی طرف میزنه تو ذوقت خیلی سخته سعی کن باهاش کنار ...

واقعا؟؟؟

شرایطت مثل من بود؟؟؟

اخه من کامل خودمو مقصر میدونم🥲خیلی بدرفتاری کردم اصن باهاش

واقعا؟؟؟شرایطت مثل من بود؟؟؟اخه من کامل خودمو مقصر میدونم🥲خیلی بدرفتاری کردم اصن باهاش

ن اونقدر ولی خب منم یکیو میخاستم اما خب اون نخواست 

ببین پسرا بخوان به دستت بیارن میارن 

ولش کن بره