بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشم تو چشم میشیم بلاکش کنم میگه عقده ای شد دیگ محلش نمیدم خیلی بدم میاد از این رفتار:)))حس مزخرفی دا ...
به ی ورت ک اون چ فکری میکنه بلاکش کن دیلیت چت کن دو طرفه حرصشون درمیاد پسرا😂😂
چشم تو چشمم شدی نگاتو کن اونور اصن نگاش نکن
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
باشه ولی فعلا داریم جفتمون رو یه پروژه کار میکنیم تموم که شد میگم خدانگهدارخیلی احساستیم کرد بعدم ب ...
کلا ما خانوما احساساتی هسیم ولی هستن کسای ک گول نمیخورن ولی من گول میخورم و زود وابسته میشم البته سریع هم ول میکنمااا
الان اصلااااااااا پیام هاشو سین نزن باهاش به جز کار صحبت نک سرررررد شووو