2777
2789
عنوان

بچه ها این فرد چ مرگشه

456 بازدید | 68 پست

اولش خوب بود حواسش بهم بود توجه میکرد و‌....

ولی یهو غیب شد مثلا ۴ روز بعد پی ام داد نصف شب با صدای خسته..

منم ج ندادم ریکشن دادم 

و باز پی ام داد ج دادم  دیر سین زدن شروع شد

همشم از اکسش میگه:))))

هیع خدا حسم بهش کامل از بین رفت مثل برادرم میبینمش دیگ

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

اکثرا اینجورین اختلال روانی دارن 

کلی توجه و عشق یهو بی محلی میکنن ک تو بری سمتشان 

بلاکش کن برع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کن بابابرادر اونیه که مادرت دنیا اوردهاینا گ—- برادر هم نیستن

دیگ حسی ندارم اصلا 

تا یه حدی صبر میکنم 

میگم مثل برادر یعنی حسی ندارم بهش

اکثرا اینجورین اختلال روانی دارن کلی توجه و عشق یهو بی محلی میکنن ک تو بری سمتشان بلاکش کن برع

چشم تو چشم میشیم بلاکش کنم میگه عقده ای شد 

دیگ محلش نمیدم 

خیلی بدم میاد از این رفتار:)))

حس مزخرفی دارم

همین که صبر کردی اشتباه کردی

اخه داریم کار می‌کنیم باهام همکاریم چشم تو چشمیم بلاک نخ ولی دیگ محلش نمیدم خیلی باهام بازی شد دو هفته 

پ چطور وارد شدی وقتی میدونی اکس داشت

نمیدونستم اکسشو هنوز یادشه نگفت وقتی شروع شد آشنایی خی میگفت اکسم اکسم منم گفتم باشه یبار گفتی فهمیدم بازم گفت

چشم تو چشم میشیم بلاکش کنم میگه عقده ای شد دیگ محلش نمیدم خیلی بدم میاد از این رفتار:)))حس مزخرفی دا ...

به ی ورت ک اون چ فکری میکنه بلاکش کن دیلیت چت کن دو طرفه حرصشون درمیاد پسرا😂😂

چشم تو چشمم شدی نگاتو کن اونور اصن نگاش نکن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

به ی ورت ک اون چ فکری میکنه بلاکش کن دیلیت چت کن دو طرفه حرصشون درمیاد پسرا😂😂چشم تو چشمم شدی نگاتو ...

باشه ولی فعلا داریم جفتمون رو یه پروژه کار می‌کنیم تموم که شد میگم خدانگهدار

خیلی احساستیم کرد بعدم بی محلی شروع شد

متاسفم واسه خودم

سنی ازم رفته نمیتونم هی بازی بخورم:(

ای بابا دراین حد عاشق طرف قبلیه

اره فک کنم من اصلا نپرسیدم از اکسش ققط خودش میگفت آره فلانی با اکسم صحبت می‌کرد فلانی 

منم هیچی نمیگفتم سکوت 

من ۱۰۰ لول از نظر تیپ قیافه خانواده شخصیت رشته تحصیلی از اکسش بهترم داره بهم بر میخوره کلا:)

باشه ولی فعلا داریم جفتمون رو یه پروژه کار می‌کنیم تموم که شد میگم خدانگهدارخیلی احساستیم کرد بعدم ب ...

کلا ما خانوما احساساتی هسیم ولی هستن کسای ک گول نمیخورن  ولی من گول میخورم و زود وابسته میشم البته سریع هم ول میکنمااا 

الان اصلااااااااا پیام هاشو سین نزن باهاش به جز کار صحبت نک سرررررد شووو

کلا ما خانوما احساساتی هسیم ولی هستن کسای ک گول نمیخورن ولی من گول میخورم و زود وابسته میشم البته س ...

دقیقا منم سریع میرم تو فاز تا سفره عقد بعد یه چیزی ببینم افف میشم...

وقتی میگم حسی ندارم یعنی ندارم.

کاش تموم شه پروژه ام با ایشون بکشم کنار

حوصله اکس و دیر سین زدن و بی محلی ندارم