2777
2789

بجز اون شنبه شنبه های قبلی رو رفتم 

هنرستانیم امروز کارگاهیم درس ندارم 

سرما خوردم روز اولمه سرفه بی حالی و تب

ابریزش بینی دارم 

مامانم میگه نرو اخه اون‌هفته رو نرفتم 

برمم ماسک میزنم بقیه رو مریض نمیکنم😷🥲

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

آنتی هیستامین بخور و استامینوفن کدئین 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکاری میخوای کن الان باید ما بگیم چیکار کنی

موندم برم یا نه 

یادم رفته بنویسم 🥲❤

مو فرفری ته تغاری و لوس🩷🪽🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️ درسخون🧠°🎀A girl with big goals°اُ هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ خود🌱

عامو بگیر بخواب

با حالت خفگی مطلق بیدار شدم😂😬

یعنی نرم؟

اگه نمیتونی نرو مدرسه بمن وفا نکرد مریض هم میشدم میرفتم چی شد هیجی

🥲💔

با حالت خفگی مطلق بیدار شدم😂😬یعنی نرم؟

اخع مطمعنم خیلی عذاب میکشی

چون من خودم الان مریض هستم چند روزم گذشته

اما انقدر حالم بده نمیتونم بخوابم

کلاس زبانمو نرفتم هفته پیش امروز مجبورم برم بهترم چون

اما اگر ازمون ایلتس نداشتم امکان نداشت برم چون واقعا ادم نیاز به استراحت داره تو مریضی

اخع مطمعنم خیلی عذاب میکشیچون من خودم الان مریض هستم چند روزم گذشتهاما انقدر حالم بده نمیتونم بخوابم ...

ایشالا حالت خوبه شه و تو ازمونت موفق باشی❤🎀

حالت چطوره؟ بری چیزی یاد میگیری؟ کاری میتونی بکنی؟ اگه حالت بده و نمیتونی کاری بکنی و بودنت بدرد نمیخوره نرو اگه حالت خوبه برو کاراتو انجام بده 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

مرسی دختر مهربونم❤️😘❤️ ایشالله زودی بهتر شیاما شور درس نزن کلی راه داری هنوز یه روز نری چیزی نمیشه ...

❤❤❤

حالت چطوره؟ بری چیزی یاد میگیری؟ کاری میتونی بکنی؟ اگه حالت بده و نمیتونی کاری بکنی و بودنت بدرد نمی ...

افتضاح 

نه

بنظر خودمم نرم بهتره🥲😂

افتضاح نهبنظر خودمم نرم بهتره🥲😂

خب پس دیگه استامینوفن بخور   با سرما خوردگی بزرگسال (سرما خوردگی بزرگسال دو تا) با آب گرم یا چایی بعدم راحت بخاب استراحت کن بیدار شدی هم آش بخور دوباره قرص بخور هر شش ساعت یا هشت ساعت بعد دوباره بخاب زود خوب میشی💗💋

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد