2777
2789
ببین از  دیدن چه چیزی لذت می بری،خوشبختانه اینستاگرام اینجا به درد می توره، من انقد توی اینستا ...

حتما چک میکنم فعلا آشپزی دستپختم خیلی خوبه همه میگن ولی نمبخوام اَشپز بشم

خب منم که ازدواج نکردم غصه میخورم چرا زودتر ازدواج نکردم

بهتر ازدواج نکردن بهتر از ازدواج زود و اشتباهه. من تا امروز فکر می کردم خیلی خوشبختم ولی وقتی نشستم فکر کردم دیدم تا الان به خاطر خوبی ها و تلاش های خودم بوده که همسرم به نسبت خوب بوده 

از الانت لذت ببر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکر رو میکنم همیشه و افسرده شدم.  هممون واقعا تلاشگر بودیم درس خوندیم شب و روز و ...& ...

اونم به عنوان یه خانوم تو این جامعه خیلی سخته. منم که یه شوهری گیرم اومد بدون اینکه بفهمم همش داشته خوردم میکرده و سرکوبم میکرده واقعااا تا همین جاشم شاهکار کردم اومدم. ولی دیگه نمیخوام بهترین باشم چون چیزی عایدم نشده

بهتر ازدواج نکردن بهتر از ازدواج زود و اشتباهه. من تا امروز فکر می کردم خیلی خوشبختم ولی وقتی نشستم ...

۳۵ سالمه ادمایی مثل ما که سخت کوشن خیلی لذت نمی برن عزیزم دنیا همینه نباید خیلی جدی گرفت هنر اونه که ما تو هر شرایطی خودمون را شاد نگه داریم نه اینکه زود مغلوب شرایط بشیم شما الان مجرد بودی بازم میگفتی اگه ازدواج کرده بودم فلان میشد کلا چرخه دنیا همینه همه امون از حالمون غافلیم فقط دنبال ذهنمون و بازیهاش هستیم اگه فلان بود فلان میشد باور کنید هر جوری که ذهن و فکر میگه اگه بشه بازم میگه اگه اینحور بود اینجور میشد

خیلی خودت را دست فکر و ذهن نده تا زندگی به کامت خوش آید

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

اونم به عنوان یه خانوم تو این جامعه خیلی سخته. منم که یه شوهری گیرم اومد بدون اینکه بفهمم همش داشته ...

اینم بگم الان که میبینم بچه هد رو . واقعا همشون خیلی زرنگ و پشتکارو ... دارن . اما چه فایده ؟ 

از بین همه ی اینا فقط تعداد کمی میرن پزشکی و . ... از جمله میرن خارج .

بقیه فقط بدبختی و افسردگی خواهند گرفت . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ازدواج میکنی من ۲۶ ازدواج کردم دیر نمیشه برای ازدواج .شوهر خوب بهتر از زود ازدواج‌کردنه

من ۳۵ سالمه عزیزم😀😀😀ولی خب هرچی هدف و برنامه داشتم بهش رسیدم هیچوقتم ازدواج را بخاطر اهدافم به تعویق ننداختم واقعا تا حالا جور نشده

۳۵ سالمه ادمایی مثل ما که سخت کوشن خیلی لذت نمی برن عزیزم دنیا همینه نباید خیلی جدی گرفت هنر اونه که ...

عزیزم درست میگی واقعااا دنیااا رو نباید زیاد جدی گرفت هرچی پیش آمد خوشامد. حداقلش بعدا عذاب وجدان نمیگیریم که چرا بیشتر تلاش نکردیم ما تلاش خودمونووو کردیم

من ۳۵ سالمه عزیزم😀😀😀ولی خب هرچی هدف و برنامه داشتم بهش رسیدم هیچوقتم ازدواج را بخاطر اهدافم به تع ...

جور میشه نذر کن به چیزی که اعتقاد داری توقعاتت رو پایین بیار بهترین کاره

ببین ما اول زندگی فقط ۸۰۰ هزار تومان داشتیم شوهرم ده روز بعد عقد حلقه شو فروخت منم توقعی نداشتم الان خداروشکر اوضاعمون خیلی بهتره

عزیزم درست میگی واقعااا دنیااا رو نباید زیاد جدی گرفت هرچی پیش آمد خوشامد. حداقلش بعدا عذاب وجدان نم ...

اره بابا. البته سخت کوشی تو ذات بعضی ادما هست ولی تجربه دنیا نشون داده بی خیال ها زندکی راحت تری دارن و شاید بیشتر موفقند

اینم بگم الان که میبینم بچه هد رو . واقعا همشون خیلی زرنگ و پشتکارو ... دارن . اما چه فایده ؟  ...

اره واقعا توروخدا اگه بارداری برای بچه ات یه برنامه خوب داشته باش

تو این مملکت ته تلاشت این میشه میره زیر دست ادمای عقده ای نالایق کار میکنی یا دست ادمای بد میفتی 

جور میشه نذر کن به چیزی که اعتقاد داری توقعاتت رو پایین بیار بهترین کاره ببین ما اول زندگی فقط ۸۰۰ ...

بحث توقع و اینا نیست اصلا جور نمیشه و ادمی هستم که با هرتیپ شخصیتی نمیتونم زندگی کنم وگرنه کاری به اوضاع مالی طرف ندارم ادمایی که سر راهم میان کاملا متفاوتن باهم و همونم جور نمیشه و ادمی هسم با یکی خلاف شخصیتی که دوست دارم ازدواج کنم میدونم به مشکل بر میخورم

در مورد نذر و ختم و اینا همه کاری کردم تا الان هیچ فایده ای نداشته

اره بابا. البته سخت کوشی تو ذات بعضی ادما هست ولی تجربه دنیا نشون داده بی خیال ها زندکی راحت تری دار ...

وای اره بخدااا بعضیا واقعااا همین جوری حزب باد دارن زندگی میکنن بی برنامه ولی خیلیم شادو خوشحالن 

بحث توقع و اینا نیست اصلا جور نمیشه و ادمی هستم که با هرتیپ شخصیتی نمیتونم زندگی کنم وگرنه کاری به ا ...

انشالله هرچی صلاحته اتفاق بیفته به اون چیزی که میخوای فکر کن تا اتفاق بیفته من در مورد شوهرم اینطور بودم

اره واقعا توروخدا اگه بارداری برای بچه ات یه برنامه خوب داشته باش تو این مملکت ته تلاشت این میشه ...

اره میدونم .

خانوادم برام اون تلاشی که باید نکردن .

اما اگه خدا بخواد و کمک کنه  تموم تلاشامو برای بچم میکنم . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(