2777
2789

میخوام ی چرخ خیاطی بخرم حدودا ی شه تومن کم دارم میشه دعا کنید طرف راضی بشه اون سه تومنو تخفیف بده بهم؟ خدارو چه دیدی شاید راضی شد(: ارزومه بخرمش 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز..

خیلی از بچه ها توانایی خرید کاپشن(لباس گرم) ندارند کم کم هوا سرد می شود و پیاده مسیر مدرسه تا خانه را می روند ، برای کاپشن و کفش و... کودکان مددجو، با شرایط اضطراری، شما می توانید یاری کنید..

دوستانی که تمایل دارند کمک کنند به شماره کارت

5022291516504212

فکر نکنم سه تومن تخفیف بده اما دعا می کنیم یه جوری ۳ تومنت جور بشه، یه قسطیش کنه اون ۳ تومنو

فکر نکنم طرف قبول کنه اخه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

قسطی نمیده؟الان مامان من یه چرخ ژانومه خریده ۱۶تومن ۸تومنشو داده اورده چرخو بقیشم قسطی

چرخی ک میخوام بخرم 20میلیون عزیزم صنعتیه 

تو قسطی کردن رو فکر نمی کنی قبول کنه، بعد امید داری تخفیف رو قبول کنه؟😂😂😂

اخه خونگیه فروشگاه ک نیست بازم باهاش حرف میزنم 

ایشالا بتونی هرچه زودتر بخریش

انشاالله