2777
2789
سلام دوست گلم🌸 تو تلاش و زحمتت را کشیدی...و همیشه قرار نیست که همه چی بر وفق مراد ادم باشه... م ...

اره واقعا قرار نیست همیشه زندگی بر وفق مراد باشه

به هر حال من دوباره تلاشمو میکنم قراره این بار برای پروژه هایی که براشون ۵ ماه زحمت کشیدم برم دانشگاه مذاکره کنم

تلاشمو میکنم که حتی شده یه کار خودم راه بندازم اصلا دوست ندارم خونه نشین باشم

ممنونم از وقتی که گذاشتی

دوست مهربونم زود ناامید نشو توکلت بخدا باشه اینم یه امتحانه که هرلحظه باید شکر گزار باشی  بنظر ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی

امیدوارم با کمک خدا نا امید نشم راستش کتاب که خیلی خوبه کلا ذهنمو پرت میکنه به جز مطالب مفیدش

انشالله بتونم با لطف خدا حتما یه کاری داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مبحثی هست به اسم هوش هیجانی  همون eq که از قضا ،ذاتی نیست مثل هوش عقلی .یعنی ما از والدین ...

ممنونم عزیزم با توجه به وقتی که گذاشتی و توضیحت

منم چندبار با خودم فکر کردم ایکاش با مسایل مربوط به هوش هیجانی زمان دبیرستانم اشنا میشدم ایکاش حرفهای افرادی مثل دکتر علیرضا آزمندیان رو زودتر میشنیدم واقعا تاثیر بهتری رو زندگیم میزاشت

راستش من با ناباروری و مشکل بچه دار شدن واقعا کنار اومدم

من برای تحصیلم زحمت کشیدم میخوام که کار کنم حتی شده غیر مرتبط با رشته مهندسی صنایع. شاید به خاطر اینه دارم بورس یاد میگیرم. حتی میخوام برای پروژه هایی که پارسال ۵ ماه براشون زحمت کشیدم دوباره با یه دانشگاه مذاکره کنم

خودم حس میکنم با کار کردن حس مفید بودن دارم .حتی کار باعث میشه یه خانوم تو جامعه باشه به نظرم اصلا خونه نشین بودن یه خانم تحصیل کرده جالب نیست این نظر منه. بعد از اینها اگر شرایط جور نشد حتما دنبال این میرم که خودم یه کاری راه بندازم هرچند کوچیک.روی این موضوع هم فعلا دارم تحقیق میکنم چون یه شهر کوچیکم و سرمایه زیادی ندادن

برای منی که تهران بودم اومدم یه شهر کوچیک اصلا دیدن یه سری شرایط اینجا غیر قابل باوره .شرایط کار، امکانات، ....

امیدوارم خدا مثل همیشه که کمکم کرده تو این راه سخت هم بهم کمک کنه

اره واقعا قرار نیست همیشه زندگی بر وفق مراد باشه به هر حال من دوباره تلاشمو میکنم قراره این بار برا ...

موفق باشی گلم..💪💪💪 حتی تو بدترین لحظات نیمه پر لیوان  را ببین، اینجوری اخساس بهتری خواهی داشت.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی امیدوارم با کمک خدا نا امید نشم راستش کتاب که خیلی خوبه کلا ذهنمو پر ...

خواهش عزیزم.انشالله❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍