2777
2789
عزیزم بعد از سقط تا حدی دپرسی طبیعیه و می گذره  اما بهترین راه حل به نظر من اینه که از گذشته ت ...

من سقط رو فراموش کردم ولی الان مشکلم اینه به هیچی دل نمیبندم حتی گفتم یه مدت بورس یاد بگیرم بی خیالش شدم حتی کارهای خونمو به زور انجام میدم ایکاش بتونم با یه کار دیگه حس مفید بودن داشته باشم از بی ارزش بودن بدم میا

سلام دوست عزیز سختکوشی شما قابل تحسینه .به نظرم شما کمالگرا هستید و دوست دارید همه چیز در بالاترین سطح خودش باشه .ما انسانیم نیاز داریم تا در برهه ای از زمان به خودمون سخت نگیریم .دنیا درسته پیچیدست ولی ما میتونیم آسونترش کنیم .به نظرم شما نیاز داری به این که یه مدت به خودت آرامش و آسایش بدی. از اینهمه تکاپو دست بکشی و یه مدت خودشناسی کنی و از زندگی لذت ببری .درسته که حرفه و شغل و منزلت اجتماعی مهمه ولی مهمتر از اون وجود خودتته.موفق باشید.

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سقط رو فراموش کردم ولی الان مشکلم اینه به هیچی دل نمیبندم حتی گفتم یه مدت بورس یاد بگیرم بی خیالش ...

می فهمم، منظورم از فراموشی بیش تر امکان های شغلی بود تا بچه. به هر حال بعد سقط هورمون ها جا به جا میشن و باعث حس های منفی میشن. 

در کل خونه موندن خیلی به این بی انگیزگی‌و تنبلی توی کارای خونه دامن می زنه. من خودم رفتم سراغ نمد و کارای نمدی درست می کنم، واقعا خیلی حال و هوام تغییر کرده. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
من خیلی سخت کوش بودم همه تلاشامم بیخود بود ارشدمو ۲۵ سالگی گرفتم از ۲۰ سالگی خودمو زدم به هر دری که ...

چون ما فقط چسبیدیم به درس و اشتباهمون این بوده ادم تا تو دانشگاهه فکر میکنه بیرون چه خبره من برمیگشتم به گذشته با دیپلم سرکار میرفتم بعد میرفتم از این مدرکای دو ریالی جور میکردم🤣🤣🤣ولی دیگه دیر شده تا دکترا رفتم ی مدتی سرکار خ غصه خوردم که چرا من و همکارم جایگاهمون یکیه اون یک فوق دیپلم از ی جای پرت داره اونوقت بعدها که زوم شدم روی خودم دیدم واقعا اون اگاهی که من دارم هیچوقت اون نداره و پیشرفتی که من میتونم بکنم اون هیجوقت نمیتونه داشته باشه در کل نباید بزنیم تو سر خودمون

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

سلام دوست عزیز سختکوشی شما قابل تحسینه .به نظرم شما کمالگرا هستید و دوست دارید همه چیز در بالاترین س ...

ممنونم خیلی خوب توضیح دادی دقبقا درسته من کمال گرا هستم ولی خوب یه سال استراحت کردم کافیه

می فهمم، منظورم از فراموشی بیش تر امکان های شغلی بود تا بچه. به هر حال بعد سقط هورمون ها جا به جا می ...

وای اره از بعد کرونا بدتر شد قبلش باشگاه و پیاده روی میرفتم چه طور میشه بفهمم تو چه هنری استعداد دارم واقعت به چیزی تا حالا علاقه نداشتم فقط آشپزیم خیلی خوبه

وای اره از بعد کرونا بدتر شد قبلش باشگاه و پیاده روی میرفتم چه طور میشه بفهمم تو چه هنری استعداد دار ...

ببین از  دیدن چه چیزی لذت می بری،خوشبختانه اینستاگرام اینجا به درد می توره، من انقد توی اینستا تریکو و آشپزی و نمد و حصیر و ... تصادفا دیدم دیگه به بهانه ی بارداری دست به کار شدم و الان واقعا لذت می برم ازشون 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
چون ما فقط چسبیدیم به درس و اشتباهمون این بوده ادم تا تو دانشگاهه فکر میکنه بیرون چه خبره من برمیگشت ...

اره واقعااا حیف که نمیشه زمانو برگردوند تو این مملکتم فقط باید پزشک یا دندونپزشک میشدیم بقیه رشته هااا ول معطلن 

من خیلی دستو پا زدم همیشه خوااستم بهترین باشم ۲۳ سالگیم عقد کردم که یه وقت عقب نمونم از چیزی امااا همه کارام اشتباه بود

اره واقعااا حیف که نمیشه زمانو برگردوند تو این مملکتم فقط باید پزشک یا دندونپزشک میشدیم بقیه رشته ها ...

خب منم که ازدواج نکردم غصه میخورم چرا زودتر ازدواج نکردم

اره واقعااا حیف که نمیشه زمانو برگردوند تو این مملکتم فقط باید پزشک یا دندونپزشک میشدیم بقیه رشته ها ...

منم همین فکر رو میکنم همیشه و افسرده شدم. 

هممون واقعا تلاشگر بودیم درس خوندیم شب و روز و ... 

اما کمتر کسانی از بین ما به موفقیت و پیشرفت رسیدن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

واقعا نباید معندسی میخوندم تازه رشته من خانومانه هم هست ولی اشتباه بود درسم خوب بود باید تجربی میخوندم

میشه بیشتر توضیح بدی خیلی خوب بود یعنی چی روی توانمندی هام کار کنم

منظورم اینه قطعا خیلی چیزای مثبت دیگه هم داری مثلا یک خانمی هستی که تو زندگی زناشوییت خیلی موفقی یا خونه داریت عالیه و خیلی چیزای دیگه اینا کم چیزی نیست نزار بخاطر نبودن کار حس بی ارزشی بهت دست بده قبول دارم زیاد زحمت کشیدی و دوست داری بهترین کار را داشته باشی ولی یک وقتایی شرایطی که ما میخوایم پیش نمیاد و نباید بخاطرش رو سر خودمون بزنیم