2777
2789

بچه ها میخوام آیلتس شروع کنم صفر صفرم فعلا میخوام توخونه شروع کنم از کجا شروع کنم؟اصلا تو این سن میتونم؟لطفا جواب بدید.

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر صفري كه تو خونه سخته الان معلمين انلاين هستن با اونا ميتوني شروع كني

چطوری؟چیکار کنم

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

[QUOTE=136773656]حتما باید کلاس برید ۵ترم هست اگر معلم خصوصی بگیرید سرعت یادگیریتون بالامیره[/QUOTEخیلی برام مهمه که بتونم تو این سن میشه

ببین شما اول باید از طرف کسی که آشنا به زبان هست مورد ارزیابی قرار بگیری. باید لول زبان شما سنجیده بشه، تا متوجه بشین چه مباحثی باید شروع کنین کار کردن وقتی این دوره تموم بشه و‌شما به گرامر های بیسیک، مفاهیم اولیه زبان آشنا شدین اونوقت باید شروع کنین دوره های آیلتس بگذرونین! امتحان آیلتس مثل کنکور میمونه باید با نحوه تست زنی تو بازه زمانی امتحان آشنا بشی، با سبک و سیاق خود امتحان آشنا بشی! 

۴-۵ ساعت امتحانه با تعداد زیاد سوال، خوب باید چطور هندل کرد شرایط رو!! 

خیلی ها هستند خوب زبانشون تا حدی خوب هست و نیازی دیگه به کلاس و درس ندارن و یکدفعه میشینن پای نمونه سوالات آیلتس یا یاد گرفتن فن و فنون تست زنی آیلتس! 

ولی باید بدونی اول باید زبان بلد باشی بعد بشینی پای آیلتس خوندن! 

همه ی مراحل به شرط همت میشه تو خونه انجام داد با سی دی  های آموزشی و کتاب های آموزشی! 

بله چرا نشه در عرض یکسال میتونی تسلط کامل پیدا کنی

واقعآاااااااااااا؟توشهر ما کلاس برا بزرگسالا نیست باید برم خود اصفهان.انلاین به در میخوره؟