2777
2789
عنوان

آیلتس تو ۳۱سالگی.خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 71 پست
ببین من زبانم خوب بود هم تو مدرسه هم بخاطر برادرم که باهام کار میکرد یاد گرفته بودم . یه مدت کتاب ها ...

دادام یه کتاب ۵۰۴ داره مگه این کتاب چند جلده؟یه ۵۰۴ هم   از تو بازار دانلود کردم خوبه؟نمونه سوالای سال قبلو از کجا گیر بیارم؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما نمره ایلتس تون چند شد؟

چند سال پیش ۷ شدم... از یکی از دوستام که خودش زبان پدریش انگلیسی بود پرسیدم اون سال چند شد گفت ۸ شده! یعنی واقعا سخت بوده که طرف زبان اصلیش انگلیسی بوده ۹ نتونست بگیره

داخل ایرانو نمیدونم من ایران امتحان ندادم... و چند ساله پیش نزدیک دویست و خورده ای دلار شد الان فکر ...

خانمی 

شما می دونید برای مهاجرت....آمریکا چه مدرکی میخواد و برای اروپا چه مدرکی؟؟؟؟

چون من شنیدم مثلا برای کانادا تافل میخاد

برای اروپا آیلس

درسته؟؟؟

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
تلاش واهداف ادم ها چه ربطی به سن داره؟مگه قرعه کشیه که احتمال شدن ونشدن براش بزاریم.بخوای وبخونی میش ...

آخه همه نامیدم میکنن میگن تو این سن به درد نمیخوره!  

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
خانمی  شما می دونید برای مهاجرت....آمریکا چه مدرکی میخواد و برای اروپا چه مدرکی؟؟؟؟ چون من ...

یعنی برا کانادا آیلتس نمیشه؟

دادام یه کتاب ۵۰۴ داره مگه این کتاب چند جلده؟یه ۵۰۴ هم   از تو بازار دانلود کردم خوب ...

همون ۵۰۴ هست 

میگم یه دفعه ای نرو سراغ آیتلس اول زبانتو تقویت کن 

مثل این میمونه یکی بخواد کنکور مثلا تجربی بده بیاد یه دفعه ای تست های کنکور بخونه بدون اینکه کتابها و علم تجربی بخونه و بدونه.

کتابهای نمونه ایلتس میتونی از کتابفروشی ها بخری 

جلدش مشکی نوشته آیلتس شماره زده 

حالا میتونی تو اینترنت هم بگردی نمونه سوالای سالهای قبل دانلود کنی! 

برای تست کردن خودت یه بار بشین حل کن ببین میتونی یکدفعه ای بری سراغ آیلتس خوندن! 

معمولا یکی از دلایلی که خیلیا تو آیلتس گیر میکنن همینه که پایه رو درست نکرده میره سراغ اصل کاری

آخه همه نامیدم میکنن میگن تو این سن به درد نمیخوره!    

همه کیاهستن؟؟خودشون ایلتس دارن؟به کارشون اومده؟

شماقطعا باادم نامناسب مشورت کردی بجاش بایه معلم زبان که خودشم ایلتس داره صحبت کنید نه حسودای خاله زنک 

چند سال پیش ۷ شدم... از یکی از دوستام که خودش زبان پدریش انگلیسی بود پرسیدم اون سال چند شد گفت ۸ شده ...

سقف نمرش ۹هست؟از چند به بالا خوبه؟

همه کیاهستن؟؟خودشون ایلتس دارن؟به کارشون اومده؟ شماقطعا باادم نامناسب مشورت کردی بجاش بایه معلم زبا ...

دقیقا منظورم جاریامه وقتی میگم میگن الآن میخوای یاد بگیری؟واقعا ناراحت و ناامید میشم

خانمی  شما می دونید برای مهاجرت....آمریکا چه مدرکی میخواد و برای اروپا چه مدرکی؟؟؟؟ چون من ...

ببین هر کشوری قوانین خودشو داره!! ولی معمولا آیلتس مدرکی هست که اکثر کشورها قبول میکنن مگه اینکه تو قوانینش سفت و سخت بگه نه اصلا آیلتس قبول نمیکنیم! 

یه سری کشورهای در کنار آیلتس امتحانات دم دست تر و راحتتر رو هم قبول میکنن مثلا استرالیا امتحان PTE رو قبول میکنه که راحتتر از آیلتسه و حتی تو بعضی کشورها به جای امتحان دوره های زبان یکی دو ساله اس!!! کانادا آیلتس قبول میکنه تافل هم قبول میکنه 

دقیقا منظورم جاریامه وقتی میگم میگن الآن میخوای یاد بگیری؟واقعا ناراحت و ناامید میشم

جای تعجبه

چرا برنامه هاتو به جاریات میگی اصن!!!؟؟؟

یادت باشه..از جاری دوست در نمیاد

همیشه پیش خانواده شوهرت چراغ خاموش برو جلو...بعد که به بار نشست چراغارو روشن کن

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
ببین هر کشوری قوانین خودشو داره!! ولی معمولا آیلتس مدرکی هست که اکثر کشورها قبول میکنن مگه اینکه تو ...

اهااااا

دستت درد نکنه

ممنونم

جای تعجبه چرا برنامه هاتو به جاریات میگی اصن!!!؟؟؟ یادت باشه..از جاری دوست در نمیاد همیشه پیش ...

اونا خیلی فضولا کلا میخوان صمیمی بشن باهام چون  من زیاد باهاشون صمیمی نمیشم معمولا چیزامو ازشون قائم میکنم.درست میگی شوهرمم همینو میگه.ممنون