2777
2789
عنوان

آیلتس تو ۳۱سالگی.خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 71 پست
نمی دونم والا من اینطوری شنیدم میخوام بدونم درسته یا نه

امریکا تافل کشورای تابع انگلیس مثل کانادا استرالیا ایلتس

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ایلتس به چه کارت میاد مدرکش فقط دوسال اعتبار داره اونم فقط برای مهاجرت یا ادامه تحصیل وگرنه درحالت ع ...

یعنی بعد ۲سال مدرکش باطل میشه؟!

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بعد ۲سال مدرکش باطل میشه؟!

بله فقط دوسال اعتبار داره اونم دومدله جنرال برای مهاجرت و اکادمیک برای ادامه تحصیل 

بله فقط دوسال اعتبار داره اونم دومدله جنرال برای مهاجرت و اکادمیک برای ادامه تحصیل 

آهااا نمیدونستم،خیلی دوست دارم زبان انگلیسی یاد بگیرم.ممنون گفتی

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

فرقشون چیه؟

آهااا نمیدونستم،خیلی دوست دارم زبان انگلیسی یاد بگیرم.ممنون گفتی

دیپلم زبان بگیر توی اموزشگاهها ادامه بده تا به سطح نهایی برسی ایتلس و. تافل یه جور کنکوره برای سنجش زبان برای مهاجران 

فرقشون چیه؟

جنرال برای کساییه که میخوان به عنوان اسکیل ورکر مهاجرت کنن و اکادمیک برای کسایی که میخوان ادامه تحصیل بدن یه کم رایتینگش سختتره 

دیپلم زبان بگیر توی اموزشگاهها ادامه بده تا به سطح نهایی برسی ایتلس و. تافل یه جور کنکوره برای سنجش ...

بخوام برا دیپلم اقدام کنم باید اولش از کجا شروع کنم؟ببخشید زیاد سوال میکنم.

بخوام برا دیپلم اقدام کنم باید اولش از کجا شروع کنم؟ببخشید زیاد سوال میکنم.

برای زبان هیچ وقت دیر نیست هیچ محدودیتی هم نداره اگه دوست داری حتی میتوانی پیام نور بخوانی مدرک بگیری 

برای زبان هیچ وقت دیر نیست هیچ محدودیتی هم نداره اگه دوست داری حتی میتوانی پیام نور بخوانی مدرک بگیر ...

برا گرفتن دیپلم زبان چی؟باید آموزشگاه آزاد ثبت نام کنم؟چون تقریبا صفرم!

برا گرفتن دیپلم زبان چی؟باید آموزشگاه آزاد ثبت نام کنم؟چون تقریبا صفرم!

اگه صفری که اصلا دنبال ایلتس نباش باید از یه اموزشگاه شروع کنی با متد اونا جلو بری هرکی هم گفت نشدنیه یا چرا بهش محل نذار 

اگه صفری که اصلا دنبال ایلتس نباش باید از یه اموزشگاه شروع کنی با متد اونا جلو بری هرکی هم گفت نشدنی ...

ممنون عزیزم انشاالله بعد کرونا آموزشگاه ثبت نام میکنم.الانم تو خونه سعی میکنم یه کم زبانمو تقویت کنم.