بانوی_شهر_رویاها مدیر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 عنوان آیلتس تو ۳۱سالگی.خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 71 پست بچه ها میخوام آیلتس شروع کنم صفر صفرم فعلا میخوام توخونه شروع کنم از کجا شروع کنم؟اصلا تو این سن میتونم؟لطفا جواب بدید. خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون. 1399/02/25 | 11:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 نمی دونم والا من اینطوری شنیدم میخوام بدونم درسته یا نه امریکا تافل کشورای تابع انگلیس مثل کانادا استرالیا ایلتس از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 ایلتس به چه کارت میاد مدرکش فقط دوسال اعتبار داره اونم فقط برای مهاجرت یا ادامه تحصیل وگرنه درحالت ع ... یعنی بعد ۲سال مدرکش باطل میشه؟! خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 یعنی بعد ۲سال مدرکش باطل میشه؟! بله فقط دوسال اعتبار داره اونم دومدله جنرال برای مهاجرت و اکادمیک برای ادامه تحصیل از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 بله فقط دوسال اعتبار داره اونم دومدله جنرال برای مهاجرت و اکادمیک برای ادامه تحصیل آهااا نمیدونستم،خیلی دوست دارم زبان انگلیسی یاد بگیرم.ممنون گفتی خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 بله فقط دوسال اعتبار داره اونم دومدله جنرال برای مهاجرت و اکادمیک برای ادامه تحصیل فرقشون چیه؟ خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 آهااا نمیدونستم،خیلی دوست دارم زبان انگلیسی یاد بگیرم.ممنون گفتی دیپلم زبان بگیر توی اموزشگاهها ادامه بده تا به سطح نهایی برسی ایتلس و. تافل یه جور کنکوره برای سنجش زبان برای مهاجران از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 فرقشون چیه؟ جنرال برای کساییه که میخوان به عنوان اسکیل ورکر مهاجرت کنن و اکادمیک برای کسایی که میخوان ادامه تحصیل بدن یه کم رایتینگش سختتره از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 دیپلم زبان بگیر توی اموزشگاهها ادامه بده تا به سطح نهایی برسی ایتلس و. تافل یه جور کنکوره برای سنجش ... بخوام برا دیپلم اقدام کنم باید اولش از کجا شروع کنم؟ببخشید زیاد سوال میکنم. خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 بخوام برا دیپلم اقدام کنم باید اولش از کجا شروع کنم؟ببخشید زیاد سوال میکنم. برای زبان هیچ وقت دیر نیست هیچ محدودیتی هم نداره اگه دوست داری حتی میتوانی پیام نور بخوانی مدرک بگیری از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 برای زبان هیچ وقت دیر نیست هیچ محدودیتی هم نداره اگه دوست داری حتی میتوانی پیام نور بخوانی مدرک بگیر ... برا گرفتن دیپلم زبان چی؟باید آموزشگاه آزاد ثبت نام کنم؟چون تقریبا صفرم! خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.
laluna عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 14285 برا گرفتن دیپلم زبان چی؟باید آموزشگاه آزاد ثبت نام کنم؟چون تقریبا صفرم! اگه صفری که اصلا دنبال ایلتس نباش باید از یه اموزشگاه شروع کنی با متد اونا جلو بری هرکی هم گفت نشدنیه یا چرا بهش محل نذار از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را (فروغ فرخزاد )
بانوی_شهر_رویاها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1709 اگه صفری که اصلا دنبال ایلتس نباش باید از یه اموزشگاه شروع کنی با متد اونا جلو بری هرکی هم گفت نشدنی ... ممنون عزیزم انشاالله بعد کرونا آموزشگاه ثبت نام میکنم.الانم تو خونه سعی میکنم یه کم زبانمو تقویت کنم. خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.