2777
2789
عنوان

آیلتس تو ۳۱سالگی.خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 71 پست

مرکز آفرینش‌ تو ونکه.من رفتم خوب بود.اگه تونستی با دکتر زارع بردار.صفر صفر هم باشی یه سال کلاس فشرده داره

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
ببین شما اول باید از طرف کسی که آشنا به زبان هست مورد ارزیابی قرار بگیری. باید لول زبان ما سنجیده بش ...

خیلی علاقه دارم استعدادشم دارم.آنلاین یاد بگیرم به درد میخوره؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی علاقه دارم استعدادشم دارم.آنلاین یاد بگیرم به درد میخوره؟

ببین همه چیز بستگی به همت خودت داره 

من برای آیلتس خودم تو‌خونه خوندم! نمونه سوال حل کردم کتاب و سی دی گرفتم 

فقط برای اسپیکینگ رفتم کلاس عمومی که با یکی حرف بزنم! 

دوستان آیلتس فقط مکالمه هستش؟؟

خیر امتحان آیلتس ۴ قسمت داره 

رایتینگ ( نوشتار) لیستنینگ (شنیدار) ریدینگ (متون خوندنی) و اسپکینگ ( صحبت کردن) 

امتحان گفتارش یه روز جدا برگزار میشه

ولی سه تای دیگه همزمان با هم طی ۴ ساعت اینطورا باید تعداد بالایی تست بزنی 

امتحانش مثل کنکور نکته کنکوری و تستی داره باید هوش بخرج بدی

ببین شما اول باید از طرف کسی که آشنا به زبان هست مورد ارزیابی قرار بگیری. باید لول زبان شما سنج ...

پس اول باید زبانمو خوب تقویت کنم.چند روزه شروع کردم.ایشالا که بتونم.بعدش میرم برا کلاساش

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
ببین همه چیز بستگی به همت خودت داره  من برای آیلتس خودم تو‌خونه خوندم! نمونه سوال حل کردم کتاب ...

بی زحمت میشه اسم کتاب و سی دی هاتون رو بگید ببینم شما از کجا کردید؟ممنون میشم

پس اول باید زبانمو خوب تقویت کنم.چند روزه شروع کردم.ایشالا که بتونم.بعدش میرم برا کلاساش

اره 

شما به نظرم حداقل یه امتحان تعیین سطح بده توی یکی از مراکز زبان و هدفمند شروع کن! از هر طرفی یه نکته بخونی خیلی بدردت نمیخوره باید از یک سطح و لول شروع کنی و هی ارتقا پیدا کنی! یکی دو‌تا کتاب کارت راه میندازه دور خودتو شلوغ نکن که قاطی کنی! 

حتما باید کلاس برید ۵ترم هست اگر معلم خصوصی بگیرید سرعت یادگیریتون بالامیره

یعنی همه دورش ۵ترمه؟

مرکز آفرینش‌ تو ونکه.من رفتم خوب بود.اگه تونستی با دکتر زارع بردار.صفر صفر هم باشی یه سال کلاس فشرده ...

تهرانو میگید؟

بی زحمت میشه اسم کتاب و سی دی هاتون رو بگید ببینم شما از کجا کردید؟ممنون میشم

ببین من زبانم خوب بود هم تو مدرسه هم بخاطر برادرم که باهام کار میکرد یاد گرفته بودم . یه مدت کتاب های  headway استفاده میکردم کتابهای 504 برای دامنه لغات! ولی برای آیلتس نمونه سوالات امتحانات سال قبل شروع کردم به زدن.... یه سری مجموعه کتاب آیلتس هست شماره دارن فقط نمونه سوال سالهای قبل با جوابشون داره! از خودم هس امتحان میگرفتم

ببین من زبانم خوب بود هم تو مدرسه هم بخاطر برادرم که باهام کار میکرد یاد گرفته بودم . یه مدت کتاب ها ...

شما نمره ایلتس تون چند شد؟

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه