2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بدون دلیل گفته نمیخامت و طلاق!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست
طلسم  واقعیت داره     منم زندگیم لحظه ای  رفت رو هوا    سع م ...

واقعا؟؟؟

بخدا اینم میگه دوسش دارم نمیخام زندگیم نابود شه.. 

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه طلسم و جادو صحت داره

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من گزارش زدم اون تاپیکتو.من اگه بخوام کسی برا تاپیکام گزارش بزنه باید چیکار کنم؟چطوری اون لینک تاپیکمو بفرستم.با اجازه ی اسی.

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘

اگه مثل زندایی شوهر من باشه .داییش ادم ساکتی بود علام حلقه به گوش زنش بهش میگفت بمیر میمرد میگفت زنده شو زنده شو .انقدر سکوت کرد سکوت کرد تا یکدفعه منفجر شد گفت خسته شدم من این زنو نمیخوام.بعد زنه تعجبش شد چرا ما ک باهام خوب بودیم دوسم داشتی ...هیچ طلسمی هم نبود

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بگو دوستت سوره مزمل و جن بخونه و سوره طلاق

حتما  بخونه 

بعد فقط  یاودود ورد لبش باشه اگر  

پسره   اقدام کرده مثلا احضاریه فرستاده ؟؟؟؟

اگر نه 

پدر  دختر   زنگ بزنه به بزرگتر  خانوادش  بگه بیاد  باهاشون صحبت  کنیم  

ایراد دخترمون چی بوده  

مثلا من به جز  پدر و مادر ش  به دایی بزرگش زنگ زد بابام 

داییش اومد  

دیدد  خواهر زادش چه کاری کرده   

پا ایرانیها  همش میگیم   بزار هیج کس نفهمه 

نزار  زندگیمون اسرارش بفهمن  

اما پدرم وقتی زنگ زد دایی همسرم اومد 

برادرش فهمید  زنیکه خواهرش چه   ج ن ده ای هستش 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
متاسفانه طلسم و جادو صحت داره

بله ولی معمولا هرچی شد میگن طلسمه.هیچکی اشکلاشو به کردن نمیگیره

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
دختره رفته پیش دعا نویس خوب؟

ن نرفته...میگه نمیشناسم..فقط یکی از آشناهاشون سرکتاب میگه باز کرده گفته طلسمه...خودشم از نزدیکترین آدماتون

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

بابا با دعا و قرآن سریع باطل میشه انقدر دنبال دعانویس و جادو جنبل نباشین

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
طلسم واقعیت داره من خیلی تحقیق کردم راجبش.اما نشنیندم راه حل طلسمی جدایی باشه .همه طلسم ها راه ابطال ...

میگه گف خیلی سنگینه طلسمه..والا من چ بدونم..از اینچیزا ندیدم ک