2777
2789
عنوان

شوهر دوستم بدون دلیل گفته نمیخامت و طلاق!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی می‌دونه که بقیه نمی‌دونن شاید سوءتفاهم پیش اومده براش و دوست نداره حتی دربارش صحبت کنه.

خدا جونم چشم وامید همه بنده هات به توعه 🤲 اللخصوص منو نینیمو عشقم.🧔👶🧕.رو تو ازمون برنگردون.⁦☺️⁩😘
بله

پسره يا زير سرش بلند شده يا هم اختلال پارانوئيده

خاااااكككك بر سرش در هر صورت

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

طلسم  واقعیت داره   

منم زندگیم لحظه ای  رفت رو هوا   

سع ماه فقط قران می خوندم 

زنگ زدم همسرم جواب نداد 

بار دوم بعد چهار ماه زنگ زدم  گفت بیا جلو در   بریم خونمون 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

اره دعا و اینا تو فامیل ماهم هست حتی یه چیزی میخونن تو آبه یا هرچی که میریزن جلو خونه زنعموهام هروقت رد میشیم مامانم میگه از روش رد نشو از دور رد میشیم ..چندوقت پیشم خالم مریض بود گفتن دعا خوندن براش تا باطل کردیم خوب شدش...

بمونه خونه باباش تا اون اقدام کنه

مهریه رو که باید جیرینگی بده

نفقه و اجرت المثل و اینا هم  بهش تعلق می گیره

دنگ و فنگ طلاقم با اوشونه

قبل از طلاق می فرستن مشاوره شاید اونجا درست شد

می دونم خیلی براش سخته ولی ... 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

طلسم چیه بابا تو قرن 21 😐 شاید سرش جایی گرمه  چون میگید دختر ساده و سربه زیری هست بعید نیست ...

هر چقدم به روز باشی سحر و جادو وجود داره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
طلسم  واقعیت داره     منم زندگیم لحظه ای  رفت رو هوا    سع م ...

همینجوری الکی؟!😶

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره