2777
2789
عنوان

نی نی یار

528 بازدید | 59 پست

نی نی یار تاپیک من چیشد پس

دیدیش؟؟

@niniyar‍ 

گلم کاش میزاشتی تایید شه کل سایت ببینن آبروش بره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

چی شده

حال یه کاربرو قراره نی نی یار جا بیاره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه تو اومدی تاپیک منو به گند کشیدی 

تو تاپیک من هم اقوام شریف تورک و هم به قوم لور توهین شد اونم فقط به خاطر پست‌های تو 

حالا تو اومدی نی نی یار رو تگ میکنی ؟

امثال تو نباید تو فضای مجازی باشن 

از این به بعد زیر زره بین هستی یک بار دیگه  از قومی بد بگی اینبار با پلیس فتا طرفی 

تاپیک زدن راجبه کاربرا ممنوعه⛔️⛔️

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

اونیکه به لرا توهین کرد گوه خورد با هفت جد و ابادش 

تاپیک ترکاست لرا پولشو‌ ندادن پای مارو میکشه وسط؟

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

جالبه تو اومدی تاپیک منو به گند کشیدی تو تاپیک من هم اقوام شریف تورک و هم به قوم لور توهین شد اونم ف ...

تو خودت لری توهین کردی به لرا؟!تو تاپیکت!!

نمیدونم چرا هر فیکی از راه میرسه میگه من ترکم من لرم لرا فلانن ترکا بهمانن!!

یکی نیست شمارو بده دست فتا 

مشخصه هم از کیا هستید

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

تو چقد بیشعوری ترکا پولتو ندادن؟؟؟

اینا شگردشون اینه بگن من خودم ترکم ولی ترکا فلانن من خودم لرم ولی لرا فلانن 

مسخصه از کدوم قومن!

اینا شگردشون اینه بگن من خودم ترکم ولی ترکا فلانن من خودم لرم ولی لرا فلانن مسخصه از کدوم قومن!

دقیقا ، استارتر میخاره فکر کنم تو تاپیک شیرین عسل هم گه خوری کرده

کاربری مشترک🎐🥢🎶